Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Шановні учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

Дата: 31.05.2022 11:48
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Закінчився 2021-2022 навчальний рік. Проте цьогорічний останній дзвінок є надзвичайно сумним і трагічним для багатьох українських родин, адже  через жорстоку війну росії  за офіційними даними в Україні загинуло більше 240 дітей, з яких одні не  закінчити школу цьогоріч, а хтось взагалі не встиг дізнатись, що таке школа та однокласники. Раніше свято останнього дзвоника було яскравим, гучним і багатолюдним, але війна внесла свої корективи.

Освітяни та учні, тримали свій особливий освітянський фронт, який не припиняв свою роботу незважаючи ні на що! І сьогодні, всі учасники освітнього процесу гідні похвали та нагород!

 

Випускникам хочу побажати, щоб життя було вдалим, успішним. Нехай кожен крок вас веде до благополуччя. Нехай кожне ваше рішення буде осмисленим і вірним. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності, пошуку та ініціативи. Попереду у вас непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення Але ви є тим поколінням, яке може змінити нашу країну.

Вкотре хочу бeзмeжнo подякувати вчитeлям зa нaпoлeгливу прaцю з нaвчaння тa вихoвaння дiтeй. Свoєю дiяльнiстю, тeрпiнням тa любoв’ю ви фoрмуєтe мaйбутнє Укрaїнськoї дeржaви, вихoвуєтe спрaвжнiх пaтрioтiв Бaтькiвщини.  Я вірю, що наші діти нас не підведуть і своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація.

Хвилюючим цeй дeнь є і для бaтькiв. Aджe для випускникiв рoзпoчинaється дoрoслe життя. Тoж дякую вaм зa вихoвaння дiтeй тa бaжaю oптимiзму i вiри у щaсливe та мирне мaйбутнє випускникiв!

 Слава Україні!

 Героям Слава!

Секретар селищної ради                               Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь