A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Сьогодні в селі Троянів проведений Міжнародний день сім’ї.

Дата: 15.05.2022 20:21
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Сьогодні в селі Троянів Житомирського району для жителів громади, родин військовослужбовців, переселенців з Бучі, Гостомеля, Ірпеня, Харківської області, Донецька, Луганська був проведений Міжнародний день сім’ї. Це була спільна акція міжнародного проєкту «Норвегія-Україна» та проєкту Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера «Музичний край». Під час свята відбувалися майстер – класи з найдавніших видів мистецтва: ліпки та гончарства, соломоплетіння, різьби по дереву. Цікава розважальна програма: дитячі аніматори, прогулянки на конях, катання на квадроциклах, святковий стіл та подарунки піднімали настрій та знімали стрес.

Незабутні враження залишили і артисти Житомирської філармонії: Поліський академічний ансамбль пісні і танцю «Льонок» ім. Івана Сльоти та академічна хорова капела «Орея». Артисти своєю творчістю, через українську пісню, робили все для того, щоб гості свята, хоч на деякий час, забули про свої турботи та проблеми. Дорослі та діти разом з артистами співали українських пісень. На запальних композиціях вони плескали в долоні та охоче підтанцьовували.

Ми, українці, не так уявляли Міжнародний день сім’ї цієї весни. Але мистецтво ніколи не зупиниться, якби не було боляче. І саме пісня, мотиваційна українська пісня піднімає і буде піднімати наш дух, і запевняти, що разом – ми сила, і ми – непереможні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь