A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Турбота тобі, моя рідна Україно!

Дата: 25.04.2022 15:24
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Дорога добра – це дорога, якою повинна йти кожна людина: від народження і до смерті. А з чого вона починається? Вона починається зі ставлення людини до навколишнього світу. Це не тільки люди, які поруч з нами, а й все, що навкруги живе. Тому майбутнє екології значно залежить від кожного, і чим швидше людина почне робити «маленькі кроки» у допомозі природі, тим більше шансів буде створити для людства гідне довкілля, в якому можна буде розвиватися та насолоджуватися життям.

З метою залучення до практичної природоохоронної роботи, здобуття знань, навичок у галузі сільського та лісового господарства та формування у юних громадян України почуття соціальної відповідальності Новогуйвинська гімназія Житомирського району Житомирської області долучилася до загальнонаціональної трудової акції «Турбота тобі, моя рідна Україно!». Наші вчителі, технічні працівники, здобувачі освіти та батьки взяли активну участь у проведенні благоустрою та озеленення території нашого закладу освіти та біля своїх домівок. Були прибрані подвір’я, висаджені та побілені дерева, впорядковані квітники.

Екологічне виховання є значним потенціалом для соціалізації особистості, формування системи цінностей, навичок, орієнтованих на життєву практичну діяльність. Участь в акції дала змогу відчути причетність до екологічних справ глобального масштабу на нашій планеті, сприяла розвитку бажання власноруч допомагати природі, користуватися практичними порадами по її збереженню.

Берегти і примножувати багатства Землі, дбати про чистоту та санітарний стан довкілля – обов’язок кожної людини. Це не лише збереже і покращить екологічну ситуацію, але й зробить наше життя комфортнішим, приємнішим та безпечнішим.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь