A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 490 Про затвердження актів обстеження захаращених, сухостійних, аварійних насаджень, що підлягають прибиранню та видаленню, видачу ордерів на видалення зелених насаджень

Дата: 23.02.2022 11:08
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

        РІШЕННЯ №­­­490

 

від «17» лютого 2022 року

                                               

Про затвердження актів обстеження

захаращених, сухостійних, аварійних

насаджень, що підлягають

прибиранню та видаленню,

видачу ордерів на видалення

зелених насаджень

      

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком прибирання, видалення сухостійних, аварійних насаджень на землях комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, рішеннями №56 від 18.02.2021, №303 від 16.09.2021 виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, заслухавши та обговоривши інформацію депутата Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та члена комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню Попова В.Г., щодо затвердження актів обстеження сухостійних, аварійних насаджень, що підлягають прибиранню та видаленню на території майнового комплексу КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер» за адресою Житомирська область, Житомирський район, смт.Гуйва, вул.Бердичівська, 64, земельна ділянка із кадастровим номером 1822055600:01:000:0112, що знаходиться на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, виконавчий комітет селищної ради:

 

ВИРІШИВ:

 

1.Затвердити акти обстеження сухостійних, аварійних насаджень, що підлягають видаленню :

    • №4/22, №5/22, №6/22 по вул.Войтицького, вул Житомирська в селі Троянів Житомирського району Житомирської області;
    • №7/22, №8/22 по вул.Бердичівська (школа), вул. Садова, 18 (церква, вздовж саду) в селі Озерянка Житомирського району Житомирської області;
    • №9/22 територія будівництва об’єкту КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер» реєстраційний номер ЖТ 05121041261.

 

  1. Затвердити акт обстеження сухостійних, аварійних насаджень, що підлягають прибиранню №10/22 територія будівництва об’єкту КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер» реєстраційний номер ЖТ 05121041261.

 

  1. Видати ордери на зріз сухостійних, аварійних насаджень у зв’язку із досягненням їх вікової межі за актами №3/22, №4/22, №5/22, №6/22, №7/22, №8/22, №9/22.

 

  1. Зелені насадження на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області видаляються на підставі акту обстеження та погодження виконавчого комітету без сплати їх відновлювальної вартості.

 

  1. Відновлювальну вартість зелених насаджень, що підлягають видаленню згідно п.6  постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 р. №1045 не проводити.

 

  1. Організацію роботи по прибиранню сухостійних, аварійних насаджень в масивах, що знаходяться на землях комунальної власності та видалення зелених насаджень доручити виконавцю з дотриманням встановлених заходів безпеки.

 

  1. Обстежені та видалені зелені насадження підлягають прибиранню та передачі на потреби Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, на котельні закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти для опалення в якості дров.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради.

 

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                 Олег ПАНЬКІВ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь