A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про надання дозволу на укладання та підписання договору дарування будинку та земельної ділянки, на якій розташований будинок, на ім’я малолітньої дитини

Дата: 17.02.2022 12:20
Кількість переглядів: 1121

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ №

 

від «____»_______2022 р. 

 

Про надання дозволу на укладання

та підписання договору дарування

будинку та земельної ділянки,

на якій розташований будинок,

на ім’я малолітньої дитини

           

            Розглянувши документи громадян Арманова Михайла Васильовича, Чернова Сергія Вікторовича та Чернової Олени Михайлівни щодо надання дозволу укладання та підписання договору дарування будинку та земельної ділянки, площею 0.25 га, кадастровий номер 1822086500:03:002:1022, на якій розташований будинок за адресою: вул. Погорєлова 46, с. Сінгури Житомирського району Житомирської області, на ім’я малолітньої дитини, Чернова Дмитра Сергійовича, 06.01.2008 р.н. право власності на які має Арманов Михайло Васильович, 08.08.1983 р.н., керуючись ст. ст. 29, 71, 242, 319, 720, 722 Цивільного кодексу України, Законом України «Про захист персональних даних», ст. ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст.  12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», п.п. 65, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866, підпунктом 4 п. б ч. першої ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

          1. Надати дозвіл громадянам Арманову Михайлу Васильовичу, Чернову Сергію Вікторовичу та Черновій Олені Михайлівні на вчинення правочину, а саме: на підписання та укладення договору дарування будинку та земельної ділянки, площею 0.25 га, кадастровий номер 1822086500:03:002:1022, на якій розташований будинок за адресою: вул. Погорєлова 46, с. Сінгури Житомирського району Житомирської області, на ім’я малолітньої дитини, Чернова Дмитра Сергійовича, 06.01.2008 р.н.

         2. Зобов’язати громадян Чернова Сергія Вікторовича та Чернову Олену Михайлівну  направити у службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області копію договору, укладеного відповідно до даного рішення виконавчого комітету.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 

 

 

 

Секретар ради                                                                            Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь