A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№446 Про визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території Новогуйвинської територіальної громади на позачергових виборах Новогуйвинського селищного голови

Дата: 26.01.2022 09:34
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

        РІШЕННЯ №446

 

від «20» січня 2022 року

 

Про визначення місць  для  розміщення  

матеріалів передвиборної агітації на території 

Новогуйвинської територіальної громади

на позачергових виборах

Новогуйвинського селищного голови

                                   

 

         У зв’язку з призначенням постановою Верховної Ради України від 22.09.2021р. № 1779-ІХ позачергових виборів Новогуйвинського селищного голови Житомирського району Житомирської області на неділю 27 березня 2022 року, керуючись частиною третьою статті 53, статтею 57 Виборчого кодексу України, статтею 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити місця для  розміщення матеріалів передвиборної агітації на території  Новогуйвинської територіальної громади на позачергових виборах  Новогуйвинського селищного голови згідно з додатком 1. 

 

  1. Визначити місця для встановлення агітаційних наметів на території  Новогуйвинської територіальної громади при проведенні передвиборної агітації  на позачергових виборах  Новогуйвинського селищного голови згідно з додатком 2. 

 

  1. Старостам забезпечити обладнання дощок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місцях, визначених цим рішенням.

 

  1. Старостам та комунальному підприємству «Благоустрій громади» селищної ради здійснювати постійний контроль та підтримувати в належному стані стенди, дошки оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації, забезпечити зняття передвиборних агітаційних матеріалів відповідно до строків, визначених чинним законодавством України, та вживати заходів щодо недопущення розміщення:
  • друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, політичної реклами та повідомлень про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, а також у місцях, де такі матеріали можуть перешкоджати безпеці дорожнього руху;
  • агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій комунальної форми власності селищної ради;
  • матеріалів передвиборної агітації на зупинках громадського транспорту. 

 

  1. Звернути увагу учасників виборчого процесу на вимоги чинного законодавства України щодо проведення передвиборної агітації, зокрема розміщення матеріалів передвиборної агітації, та обмежень щодо ведення перевиборної агітації.

 

  1. Наголосити організаторам проведення агітаційних заходів щодо необхідності забезпечення громадського порядку та дотримання на прилеглій території належного санітарного стану і вжиття заходів пожежної безпеки.

 

  1. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради та старостам на відповідних старостинських округах забезпечити оприлюднення інформації згідно з цим рішенням про визначення місць для  розміщення матеріалів передвиборної агітації та місць для встановлення агітаційних наметів на території  Новогуйвинської територіальної громади при проведенні передвиборної агітації  на позачергових виборах  Новогуйвинського селищного голови.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради.

додатки

 

 

Секретар селищної ради                                                   Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь