A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради

Дата: 20.01.2022 16:45
Кількість переглядів: 459

Фото без опису  Фото без опису

    Сьогодні, 20 січня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради, яке пройшло під головуванням секретаря селищної ради Олександра ЛОВИНЮКА.

          На порядок денний  засідання виконавчого комітету було внесено 24 питання. Після оголошення порядку денного члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань. 

Фото без опису  

       Першими розглядались питання щодо затвердження фінансового плану комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради на 2022 рік та встановлення ТОВ «КРІГЕР ЕНЕРГІЯ» тарифу на теплову енергію для потреб КНП «ЖБОЛ» селищної ради, КНП «Обласний протитуберкульозний диспансер» обласної ради та Обласного бюро судово-медичної експертизи Житомирської обласної ради і її виробництво, транспортування та постачання на установках з використанням альтернативних джерел енергії.

Фото без опису  Фото без опису

           Членами виконкому  внесено доповнення та одноголосно підтримано проекти рішення щодо затвердження плану роботи виконавчого комітету селищної ради на 2022 рік, визначення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території селищної ради на позачергових виборах  Новогуйвинського селищного голови, визначення переліків об’єктів та видів безоплатних та оплачувальних громадських робіт, які будуть виконувати порушники та засуджені до громадських робіт, на 2022 рік.

Фото без опису  Фото без опису

             Внесено зміни  до рішення виконавчого комітету щодо зміни складу комісій з обстеження зелених насаджень, що підлягають  видаленню на території Новогуйвинської селищної ради, з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Новогуйвинської селищної ради та внесено зміни до персонального складу міждисциплінарної команди.

Фото без опису  Фото без опису

           Не знайшли підтримки членами виконкому проекти рішень щодо Порядку надання дозволів та розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах селищної ради.

            Окрім того,  розглянуто та одноголосно підтримано рішення за зверненнями громадян  щодо  присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна,  переведення дачних (садових) будинків у житлові та приватизацію квартири жителями Новогуйвинської селищної ради.

             Також прийнято низку рішень з питань опіки та піклування і клопотання щодо представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання «Мати-героїня».

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь