A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№905 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФОП Михальчук В.М. та передача в оренду земельної ділянки

Дата: 30.12.2021 09:43
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 905

(двадцять перша сесія восьмого скликання)

 

від  «24» грудня 2021р.

 

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки в оренду

ФОП Михальчук В.М.

та передача в оренду земельної ділянки

 

 

        Керуючись статтями 26, 60 пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положен Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 118, 121, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про оренду землі», розглянувши клопотання Михальчука Володимира Миколайовича, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 22.12.2021р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА

 

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,5218 га, кадастровий номер 1822086200:01:000:1618 в оренду                                 ФОП Михальчуку Володимиру Миколайовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02), яка знаходяться на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області за межами населеного пункту колишньої Руднє-Городищенської сільської ради.
  2. Передати в оренду ФОП Михальчуку Володимиру Миколайовичу земельну ділянку загальною  площею 0,5218 га кадастровий номер 1822086200:01:000:1618 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02), яка знаходиться на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області за межами населеного пункту колишньої Руднє-Городищенської сільської ради.
  3. Встановити термін дії договору оренди земельної ділянки 5 років.
  4. Встановити орендну плату за користування земельними ділянками у розмірі 3 (три) % від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
  5. Зобовязати сторони укласти договори оренди земельної ділянки протягом 30 календарних днів від дати прийняття даного рішення.
  6. Доручити секретарю Новогуйвинської селищної ради Олександру ЛОВИНЮКУ в установленому порядку відповідно до чинного законодавства забезпечити підписання договору оренди з ФОП Михальчук В.М.
  7. ФОП Михальчук М.В. здійснити державну реєстрацію права оренди земельної ділянки, загальною площею 0,5218 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02), відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин та екології Новогуйвинської селищної ради.

 

 

Секретар селищної ради                                                      Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь