A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№928 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Благоустрій громади» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2021-2022 роки та Порядку здійснення внесків до статутного капітал

Дата: 30.12.2021 10:37
Кількість переглядів: 397

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 928

(двадцять перша сесія восьмого скликання)

 

 

від «24» грудня  2021р.

 

 

Про внесення змін до Програми фінансової

підтримки комунального підприємства 

«Благоустрій громади» Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району Житомирської області

на 2021-2022 роки та Порядку здійснення

внесків до статутного капіталу підприємства

 

         Керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення належного функціонування об’єктів благоустрою громади за їх цільовим призначенням та комунального підприємства «Благоустрій громади» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 22.12.2021р. та з питань з питань планування, бюджету та фінансів від 22.12.2021р. , селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

           Внести зміни до:

  1. Абзацу другого розділу «ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ» Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Благоустрій громади» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району  Житомирської області на 2021-2022 роки, виклавши його у новій редакції:

           «Фінансування заходів, передбачених Програмою, та визначених завданнями Програми, здійснюватиметься на підставі листа-подання (клопотання) Підприємства з відповідними розрахунками та наведеним обґрунтуванням щодо необхідності відповідної фінансової підтримки Підприємства, у т.ч. на поповнення статутного капіталу, шляхом перерахування коштів на рахунок підприємства як одержувача бюджетних коштів, відкритого в органі Державної Казначейської Служби, або шляхом перерахування на рахунок цього підприємства, відкритий в установі банку.»

  1.  Порядку здійснення внесків з бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади до статутного капіталу комунального підприємства «Благоустрій громади» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, їх надання та використання, виклавши абзац другий цього Порядку у новій редакції:

         «Фінансова підтримка із бюджету селищної територіальної громади, що надається як внесок до статутного капіталу Підприємства, здійснюється шляхом зарахування коштів на розрахунковий рахунок Підприємства, відкритий в Казначейській службі, або шляхом перерахування на рахунок підприємства, відкритий в установі банку».

        

 

 

 

Секретар селищної ради                                                       Олександр ЛОВИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь