A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 880 Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області

Дата: 24.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

                                             УКРАЇНА                                               

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

          РІШЕННЯ №880

(дев’ятнадцята сесія восьмого скликання)

 

від «17» грудня 2021 року

 

Про затвердження Положення про порядок

подання та розгляду електронної петиції,

адресованої Новогуйвинській селищній раді

Житомирського району Житомирської області

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», з метою забезпечення конституційних прав громадян на звернення до селищної ради шляхом подання електронної петиції, враховуючи ст. 241 Статуту територіальної громади Новогуйвинської селищної ради, затвердженого рішенням 36 сесії Новогуйвинської селищної ради сьомого скликання від 28.08.2018 р. № 749, та зареєстрованого Головним територіальним управлінням юстиції у Житомирській області (Свідоцтво про державну реєстрацію статуту територіальної громади № 16 від 01.11.2018 р.), рішення 3 сесії Новогуйвинської селищної ради восьмого скликання від 21.12.2020 р. № 8 «Про реорганізацію сільських рад шляхом приєднання до Новогуйвинської селищної ради», враховуючи  висновки та рекомендації  спільного засідання постійних комісій  селищної ради з питань   житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та  інвестиційної діяльності, з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 15.12.2021р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області (додається).
  2. Визнати таким, що втратило чинність Положення про порядок  подання та розгляду електронної петиції, адресованої Новогуйвинській селищній раді, затверджене рішенням 35 сесії Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області сьомого скликання від 18.06.2018 р. № 713.
  3. Визнати такими, що втратили чинність Положення про порядок  подання та розгляду електронної петиції, адресованої Вертокиївській сільській раді Житомирського району Житомирської області, Глибочанській сільській раді Житомирського району Житомирської області, Головенківській сільській раді Житомирського району Житомирської області, Сінгурівській сільській раді Житомирського району Житомирської області, Озерянківській сільській раді Житомирського району Житомирської області, Руднє-Городищенській сільській раді Житомирського району Житомирської області та Троянівській сільській раді Житомирського району Житомирської області.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.САДОВСЬКУ.

Положення

 

Секретар селищної ради                                                       Олександр ЛОВИНЮК

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь