A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 845 Про внесення змін в рішення № 516 від 03 серпня 2021 року Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, Житомирської області «Про надання дозволу  на розробку детального плану території земельної ділянки гр. Хомик Г. О.»

Дата: 24.12.2021 13:15
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 845

(дев’ятнадцята сесія восьмого скликання)

 

від  «17» грудня 2021р.

 

Про внесення змін в рішення

№ 516 від 03 серпня 2021 року

Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району, Житомирської області

«Про надання дозволу  на розробку

детального плану території

земельної ділянки гр. Хомик Г. О.»

 

         Розглянувши заяву  про внесення змін в рішення № 516 від 03 серпня 2021 року Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки гр. Хомик Галини Олексіївни, керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8, 19, 20, 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011р. №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 15.12.2021р.,  селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.   Внести зміни  в рішення № 516 від 03 серпня 2021 року Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області про надання         дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки гр. Хомик       Галині Олексіївні, а саме виклавши в наступній редакції пункт 1:

 

Надати дозвіл гр. Хомик Галині Олексіївні на корегування детального плану       території, що розроблений в с. Двірець по вул. Молодіжній Житомирського   району Житомирської області щодо території земельної ділянки, площею          0,25 га, кадастровий номер 1822086500:06:001:0195 з метою зміни цільового призначення з ведення особистого селянського господарства на для                       будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в с. Двірець, по вул. Молодіжній, 24”.

 

2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин та екології.

 

 

Секретар селищної ради                                                            Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь