Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося спільне засідання трьох постійних комісій Новогуйвинської селищної ради

Дата: 15.12.2021 17:25
Кількість переглядів: 546

Фото без опису  Фото без опису

      Сьогодні 15 грудня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій: з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності,  з  гуманітарних питань, охорони здоров’я  та соціального захисту населення та з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності під головуванням депутата селищної ради Лариси Руцької.

       У роботі комісій взяли участь: секретар селищної ради Олександр ЛОВИНЮК, заступник селищного голови Світлана САДОВСЬКА, керуюча справами Новогуйвинської селищної ради Тамара ПОДОРОЖНА, депутати селищної ради, працівники селищної ради.

     На спільному засіданні постійної комісії депутати селищної ради розглянули сімнадцять проєктів рішень, що виносяться на пленарне засідання чергової 19 сесії селищної ради.

      Депутати-члени постійної комісії погодили комплексну Програму соціального захисту дітей та осіб з інвалідністю, ветеранів війни та незахищених верств населення Новогуйвинської селищної ради на 2021-2025 роки, Положення про порядок подання та розгляд електронної петиції, Положення про піклувальні ради установ та закладів соціального захисту, освіти, культури, фізкультури та спорту селищної ради, наглядові та спостережні ради комунальних підприємств, установ, закладів  Новогуйвинської селищної ради.

      Також, постійною комісією  рекомендовано затвердити протокол електронного аукціону, умови оренди нерухомого майна комунальної власності, продовжити договора оренди нерухомого майна комунальної власності за результатами аукціону та надати дозвіл на розробку детального плану території для реконструкції квартири під приміщення аптеки ТОВ «Первоцвіт-Фарм».

     Депутати підтримали  питання передачі на баланс і закріплення на праві господарського відання за КП «Благоустрій громади» селищної ради об’єктів та елементів благоустрою, а також делегування повноважень КП «Благоустрій громади» на виконання окремих заходів бюджетної програми.

        Окрім того,  було погоджено строки проведення звітів депутатів селищної ради перед виборцями та затверджено описи гербових печаток та кутових штампів Новогуйвинської селищної ради.

     Нагадаємо, що пленарне засідання 19 сесії  Новогуйвинської селищної ради відбудеться 17 грудня 2021 року о 10-00 год.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь