A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 822 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікатів на право на земельну частку (пай) гр. Медведюк Ю.Ф.

Дата: 15.12.2021 09:46
Кількість переглядів: 293

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 822

(вісімнадцята  сесія восьмого скликання)

 

 

від “09” грудня 2021року

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельних ділянок в натурі (на місцевості)

взамін сертифікатів на право на земельну

частку (пай) гр. Медведюк Ю. Ф.

 

          Розглянувши заяви гр. Медведюк Юлії Феліксівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості),  керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 12, 25, 116, 118 Земельного кодексу України, Законом України “Про землеустрій”, Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні” та іншими нормативно правовими актами у сфері земельних відносин, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин та екології від 08.12.2021р.,  селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл гр. Медведюк Юлії Феліксівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) взамін сертифікатів на право на земельну частку (пай) із земель реформованого КСП “Дружба”, згідно свідоцтва про право на спадщину за законом НРО №037811 від 18 жовтня 2021 року та на підставі сертифікатів на право на земельну частку (пай) серія ЖТ №0143765, ЖТ №0143766, які знаходяться за межами населених пунктів на території Новогуйвинської селищної ради (раніше Руднє-Городищенської сільської ради), Житомирського району, Житомирської області, відповідно до проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) земельна ділянка №0689, площею 1,1510 га, земельна ділянка №0690, площею 1,1511 га земельна ділянка №1177, площею 0,5066 га, земельна ділянка №1178, площею 0,4037 га.
  2. Рекомендувати гр. Медведюк Юлії Феліксівні звернутись до суб’єктів господарювання, які є виконавцями робіт із землеустрою згідно із законом, замовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та подати на розгляд та затвердження до чергової сесії селищної ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин та екології.

 

 

 Секретар ради                                                                             Олександр ЛОВИНЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь