Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося пленарне засідання позачергової 18 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання

Дата: 09.12.2021 16:52
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису  Фото без опису 

       Сьогодні, 09 грудня 2021 року, відбулося пленарне засідання позачергової 18 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Олександра Ловинюка. У роботі сесії взяли участь 21 депутат. До порядку денного було включено 63 питання.

      У ході пленарного засідання депутати підтримали внесення змін  до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Благоустрій громади»  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2021-2022 роки, внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2021 рік, внесення змін до  cтатутів загальноосвітніх навчальних закладів та  затвердили структуру комунального закладу позашкільної освіти «Центр позашкілля» Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області.

         На сесійному засіданні депутатами заслухано та підтримано Положення про радників Новогуйвинського селищного голови на громадських засадах, затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік, надано згоду на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Новогуйвинської селищної територіальної громади та розробку проектно-кошторисної документацію «Реконструкція системи водопостачання» в смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області.

     Окрім того, депутатами підтримано земельні питання, які стосуються  затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у власність земельних ділянок громадянам,  які проживають на території Новогуйвинської селищної ради, затверджено ряд проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам, детальних планів територій та надано дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадян. Більшу частину земельних питань, щодо яких у депутатів не було зауважень, прийнято одноголосно.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

  Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь