A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№215-ОД Про скликання чергової сесії Новогуйвинської селищної ради

Дата: 02.12.2021 16:36
Кількість переглядів: 502

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від «02» грудня 2021 р.                                                                  №215-ОД

 

Про скликання чергової сесії

Новогуйвинської селищної ради

 

Відповідно до  ст. 46, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи подані розробниками проєкти рішень:

1) Скликати чергову сесію Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, пленарне засідання якої провести 17 грудня 2021 року о 10 годині 00 хвилин у залі засідань селищної ради за адресою: вул. Дружби Народів, б.5, смт. Новогуйвинське.

2) На сесію внести наступні питання:

1. Про затвердження комплексної Програми соціального захисту дітей  та осіб з інвалідністю, ветеранів війни та  незахищених верств населення Новогуйвинської селищної ради на 2021 – 2025 роки.

2. Про затвердження Положення про піклувальні ради установ та закладів соціального захисту, освіти, культури, фізкультури та спорту Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

3.  Про наглядові ради комунальних підприємств, установ, закладів Новогуйвинської селищної ради.   

4. Про затвердження Положення про радників Новогуйвинського селищного голови на громадських засадах.

5. Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронної петиції, адресованої Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області.

6. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.   

7. Про делегування Комунальному підприємству «Благоустрій громади» селищної ради повноважень на виконання окремих заходів бюджетної програми.

8. Про передачу на баланс і закріплення на праві господарського відання за КП «Благоустрій громади» селищної ради об’єктів та елементів благоустрою.

9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Благоустрій громади»  Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області на 2021-2022 роки.

10. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної  ділянки під будівництво індивідуального гаражу гр. Кучерешко С.В.

 11. Про внесення змін у рішення 13 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання від 02.09.2021 №605 «Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Березун Н.В. та гр. Яремчук Ю.В.».      

12. Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки під розміщення садового будинку за межами населених пунктів, на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району».

13. Про затвердження детального плану території земельної ділянки під розміщення магазину в смт Гуйва, вул. Житомирська, № 1, Житомирського району.        

14. Про надання дозволу на розробку детального плану території для реконструкції квартири під приміщення аптеки ТОВ «Первоцвіт-Фарм».

15.    Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки, яка розташована за межами населених пунктів на території Сінгурівської сільської ради Житомирського району».     

16. Про звіти депутатів селищної ради перед виборцями.  

17. Про внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2021 рік.

18. Земельні питання.

19. Питання комунальної власності.

20. Різне.

3) Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.

4) Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради забезпечити доведення цієї інформації до депутатів селищної ради та мешканців територіальної громади шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному веб-сайті селищної ради, інформаційному стенді селищної ради та оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді селищної ради.

5) У зв’язку недопущенням поширення на території України коронавірусу COVID-19 та з обмеженнями, запровадженими Кабінетом Міністрів України (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” зі змінами), пленарне засідання провести з дотриманням карантинних норм.

6) Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар селищної ради                                                Олександр ЛОВИНЮК   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь