Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося пленарне засідання позачергової 17 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання

Дата: 22.11.2021 09:10
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

19 листопада 2021 року відбулося  пленарне засідання позачергової 17 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради під головуванням новообраного секретаря селищної ради Олександра Ловинюка. У роботі сесії взяли участь 21 депутат. До порядку денного було включено 8 питань.

У ході пленарного засідання депутати підтримали Програму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на території Новогуйвинської селищної ради на період  до 2025 року, внесли зміни  до персонального складу виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради та до складу постійної комісії з питань земельних відносин та екології селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису

Окрім того, на сесійному засіданні депутатським корпусом було підтримано внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2021 рік та враховано  пропозицію депутатів щодо виділення коштів на поточний ремонт підвісного мосту в с. Троянів, а також спрямовано додатково кошти на стерилізацію тварин в населених пунктах громади.

Фото без опису  Фото без опису

Депутатами заслухано та не підтримано звіт заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василя Стаха щодо фінансово-господарської діяльності відділу освіти Новогуйвинської селищної ради.

За результатами зазначеного звіту, до порядку денного сесії було включено питання «Про дострокове припинення повноважень заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василя Стаха». Цей проект рішення було підтримано більшістю голосів.

Фото без опису  Фото без опису

На посаду заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, секретарем Новогуйвинської селищної ради Олександром Ловинюком було внесено кандидатуру Віталія Сороки. Більшістю голосів, депутати Новогуйвинської селищної ради підтримали пропозицію секретаря селищної ради та затвердили Віталія Сороку на посаді заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

  Фото без опису

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь