Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради

Дата: 18.11.2021 16:51
Кількість переглядів: 625

Фото без опису  Фото без опису

Сьогодні, 18 листопада 2021 року в залі засідань Новогуйвинської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів перший заступник селищного голови Олег ПАНЬКІВ. Участь у черговому засіданні виконавчого комітету  взяли  24 із 40 членів виконкому.

Керівники КП «Озерне» Володимир Фофанов та Новогуйвинського ВЖРЕКП  Руслан Латишев, ознайомили членів виконкому з проектами рішень  щодо встановлення скоригованих тарифів на послуги з постачання  теплової енергії для споживачів смт Новогуйвинське та смт Озерне, на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для КП «Озерне». Також  членами виконкому розглянуто та підтримано встановлення ТОВ «КРІГЕР ЕНЕРГІЯ» тарифу на теплову енергію для потреб Обласного бюро судово-медичної експертизи Житомирської  обласної ради, її виробництво, транспортування та постачання на установках з використанням альтернативних джерел енергії.

Фото без опису Фото без опису

Членами виконавчого комітету одноголосно підтримано  передачу майна з балансу Новогуйвинської селищної ради на баланс: управління фінансів, служби у справах дітей, Центру надання адміністративних послуг, КУ Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, відділу освіти Новогуйвинської селищної ради, затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, схвалено комплексну Програму соціального захисту дітей та осіб з інвалідністю, ветеранів війни та незахищених верств населення Новогуйвинської селищної ради на 2021-2025 роки.

Фото без опису  Фото без опису

Не знайшов підтримки  членів виконавчого комітету проект рішення про внесення змін до рішення  про створення комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території  Новогуйвинської селищної ради, яким пропонувалось включити до зазначеної комісії представників від кожної фракції.

Фото без опису  Фото без опису

Також прийнято низку рішень щодо правового та соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна, зміну адрес об’єктам нерухомого майна та переведення садового будинку у жилий жителям Новогуйвинської громади.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь