A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№764 Про затвердження передавальних актів комунальних підприємств у зв’язку з їх реорганізацією шляхом приєднання до КП «Озерне» та затвердження статуту КП «Озерне» у новій редакції

Дата: 19.11.2021 14:35
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

                                       У К Р А Ї Н А                                         

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

         РІШЕННЯ № 764

(шістнадцята сесія восьмого скликання)

 

від «16»  листопада 2021 року

 

Про затвердження передавальних актів

комунальних підприємств у зв’язку з їх

реорганізацією шляхом приєднання

до КП «Озерне» та затвердження

статуту КП «Озерне» у новій редакції

          З метою завершення процесу реорганізації  Головенківського багатофункціонального комунального обслуговуючого підприємства «Контакт» (код за ЄДРПОУ 32448606) та комунального підприємства «Сінгури» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 38808791) шляхом їх приєднання до комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 35185011), розглянувши передавальні акти матеріальних цінностей та активів  від осіб, що реорганізується до їх правонаступника, на виконання рішення 12 сесії восьмого скликання Новогуйвинської селищної ради № 581 від 13.08.2021 року «Про реорганізацію комунальних підприємств Новогуйвинської селищної ради шляхом приєднання до КП «Озерне», керуючись Цивільним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії селищної ради житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності від 16.11. 2021 року, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальні акти матеріальних цінностей та активів Головенківського багатофункціонального комунального обслуговуючого підприємства «Контакт» (код за ЄДРПОУ 32448606) та комунального підприємства «Сінгури» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 38808791), що реорганізовуються шляхом їх приєднання до комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 35185011), згідно з додатками 1 та 2.

 

  1. Передати всі права, обов'язки  та майно Головенківського багатофункціонального комунального обслуговуючого підприємства «Контакт» (код за ЄДРПОУ 32448606) та комунального підприємства «Сінгури» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 38808791) комунальному підприємству «Озерне» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 35185011) з 01 грудня 2021 року.

 

  1. Внести зміни до Статуту Комунального підприємства «Озерне»  Новогуйвинської селищної ради, доповнивши пункт 1.1 абзацом третім наступного змісту:

         «Комунальне підприємство «Озерне»  Новогуйвинської селищної ради є правонаступником Головенківського багатофункціонального комунального обслуговуючого підприємства «Контакт» (код за ЄДРПОУ 32448606) та комунального підприємства «Сінгури» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 38808791), що приєднані до  Комунального  підприємства «Озерне»  Новогуйвинської селищної ради унаслідок реорганізації відповідно до  рішенням 12 сесії Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання від 13.08.2021р. № 581 «Про реорганізацію комунальних підприємств Новогуйвинської селищної ради шляхом приєднання до КП «Озерне».

 

  1. У зв’язку зі змінами затвердити Статуту Комунального підприємства «Озерне»  Новогуйвинської селищної ради у новій редакції (додається).

 

  1. Голові комісії з реорганізації Головенківського багатофункціонального комунального обслуговуючого підприємства «Контакт» (код за ЄДРПОУ 32448606) та комунального підприємства «Сінгури» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 38808791) шляхом приєднання до комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 35185011) вжити заходів з державної реєстрації припинення юридичних осіб «Головенківське багатофункціональне комунальне обслуговуюче підприємство «Контакт» (код за ЄДРПОУ 32448606)» та «комунальне підприємство «Сінгури» Новогуйвинської селищної ради (код за ЄДРПОУ 38808791)» в порядку, передбаченому чинним законодавством України.

 

  1. Уповноважити начальника Комунального підприємства «Озерне» Новогуйвинської селищної ради Фофанова В.М. на внесення змін до відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, щодо нової редакції Статуту.

 

  1. Контроль за виконанням цього  рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради  та постійну комісію селищної ради  житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

 

Секретар селищної ради                                                               Віктор ДЄНЬГА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь