Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

До відома захисників України, учасників АТО/ООС

Дата: 09.11.2021 15:22
Кількість переглядів: 837

Фото без опису  Фото без опису

З початком бойових дій на Сході України питання реабілітації військовослужбовців стало надзвичайно актуальним. Слід зазначити, що фізична реабілітація не може забезпечити повноцінного повернення демобілізованих бійців до мирного життя. Майже завжди в учасників бойових дій поряд з фізичною травмою спостерігається стресова реакція організму в тому чи іншому вигляді. Відтак комплексна реабілітація, надання якої зосереджене в одному лікувальному закладі, є найбільш ефективною та актуальною.

Саме її Вам, наші захисники-герої, пропонує КНП «Обласний центр вертебрології та реабілітації» Житомирської обласної ради (м. Житомир, вул. Чуднівське шосе, 1, к.т. 0674120303) – спеціалізований медичний заклад з лікування захворювань опорно-рухового апарату, неврологічних захворювань, проведення реабілітації та комплексного оздоровлення організму.

У зазначеному закладі – три види лікування:

- стаціонарне: медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування, з харчуванням і проживанням у комфортних умовах у лісопарковій прирічковій зоні;

- амбулаторне: фізіотерапевтичне лікування у зручний для Вас час;

- консультація лікаря-спеціаліста (вертебролога, ортопеда-травматолога, невролога), отримання рекомендацій, плану дій надалі (у т.ч. щодо лікування в домашніх умова).

Центр вертебрології та реабілітації – єдина у м. Житомирі потужна реабілітаційна база при захворюваннях хребта та суглобів (після оперативних утручань, травм і переломів кісток) та при порушенні рухової активності (внаслідок черепно-мозкових травм, травм хребта з ураженням спинного мозку, інсультів ішемічного або геморагічного характеру. Реабілітація проводиться досвідченими фахівцями на сучасному обладнанні.

Важливим підрозділом медзакладу є радонолікування (захворювань опорно-рухового апарату, неврологічних захворювань та дерматології).

Для того, щоб отримати ці медичні послуги, учасникам АТО/ОСС достатньо звернутися до сімейного лікаря за відповідним направленням у КНП «Обласний центр вертебрології та реабілітації» Житомирської обласної ради.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь