A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Пам'ять нетлінна – подвиг незабутній…

Дата: 29.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 288

  

28 жовтня по всій Україні відзначають День визволення України від нацистський загарбників у ході Другої світової війни. Невимовно тяжких втрат зазнав український народ у тій страшній воєнній круговерті, що розметала, понівечила і розтоптала мільйони людських доль.

Учнів та вчителів Новогуйвинської гімназії з року в рік повертає пам'ять до героїчних, болючих і радісних днів визволення України. З нагоди 77-ї річниці були організовані уроки мужності «А пам'ять священна» для учнів 5-7 класів та «Крізь полум'я війни» для учнів 8-11 класів. Лідери учнівського самоврядування підготували відеолекторій «Нам не забути…». З учнями 8-А та 9-Б класів було проведено «живі» години спілкування біля Меморіалу Слави: «Танк Т-34» з покладанням квітів на честь увічнення подвигів учасників визволення України  від нацистських загарбників. Разом з бібліотекарем Хитренко Мариною Вікторівною та керівником музею «Свята спадщина» Трач Світланою Андріївною було організовано та проведено виставки архівних документів, фотоматеріалів, науково-популярних праць та художньо- публіцистичних творів про визволення України від  нацистських загарбників. Була поповнена «Книга пам’яті» матеріалами про ветеранів АТО/ООС – мешканців селища Новогуйвинського.           

Наш народ пережив страхіття війни, мужньо витримав усі випробування і доклав величезних зусиль, аби наблизити бажану мить перемоги. Ми пам'ятаємо те страшне воєнне лихоліття і вшановуємо пам'ять жертв - мільйонів людей…

  

  

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь