A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 341 Про затвердження актів обстеження сухих, сухостійних,  аварійних насаджень, що підлягають прибиранню та зелених насаджень, що підлягають видаленню

Дата: 23.10.2021 12:38
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

               У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 341

 

 

від  «21» жовтня 2021р.

 

Про затвердження актів обстеження сухих,

сухостійних,  аварійних насаджень,

що підлягають прибиранню та зелених насаджень,

що підлягають видаленню

 

           Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача військово-облікового бюро Управління правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Новогуйвинської селищної ради Попова В.Г., щодо затвердження акту обстеження насаджень, що підлягають прибиранню, керуючись ч.2 ст.2, ст.11, ч.6 ст.59, ч.1 ст.73, п.1 ст.37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.24 Перехідних положень Земельного кодексу України, Порядку процедури прибирання пожежонебезпечних захаращень сухостійних, аварійних насаджень в масивах, що знаходяться на землях комунальної власності Новогуйвинської селищної ради за межами населених пунктів, рішеннями №56 від 18.02.2021,  №303 від 16.09.2021 та  з метою охорони, збереження зелених насаджень, утримання їх у належному санітарно-технічному стані, керуючись Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до наказу  Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 №105, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

        1.Затвердити акт обстеження захаращених, сухих, сухостійних, аварійних насаджень, що підлягають прибиранню с. Сінгури вул. Єршова та акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, видати ордера на зріз аварійних, сухостійних, хворих дерев у зв’язку з досягненням їх вікової межі в с.Троянів вул.Шурупова (додаються).

 

        2. Зелені насадження на території Новогуйвинської селищної ради видаляються на підставі акту обстеження та погодження виконавчого комітету селищної ради без сплати їх відновної вартості.

        3. Відновлювальну вартість насаджень, що підлягають прибиранню та видаленню, згідно п.6 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах» №1045 від 01.08.2006, не проводити.

 

        3.Організацію роботи по прибиранню сухостійних, аварійних насаджень в масивах, що знаходяться на землях комунальної власності та видалення зелених насаджень доручити виконавцю з дотриманням встановлених заходів безпеки.

 

       4.Обстежені та видалені зелені насадження підлягають прибиранню та передачі на потреби Новогуйвинської селищної ради на котельні закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти для опалення в якості дров.

       5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Новогуйвинської селищної ради.

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                             Олег ПАНЬКІВ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь