A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 22.10.2021 14:02
Кількість переглядів: 1526

Фото без опису

21 жовтня 2021 року в Новогуйвинській селищній раді відбулося засідання виконкому в якому взяли участь 22 члени виконавчого комітету.

Фото без опису  Фото без опису

На порядок денний  засідання виконавчого комітету було внесено 38 питань. Першими розглядались питання освітньої галузі.  В.о. начальника відділу освіти Ольга Горбатюк, ознайомила присутніх з  питаннями організації харчування в закладах освіти Новогуйвинської селищної ради, з проектом програми перевезення здобувачів освіти, які проживають у населених пунктах, де немає закладів освіти, до закладів освіти на 2021-2025 роки та з  проектами рішень щодо оголошення конкурсів на зайняття вакантних посад:  директора КЗ позашкільної освіти «Центр позашкілля» та директора Руднє-Городищенської ЗОШ І-ІІ ступенів Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

Фото без опису  Фото без опису

 Членами виконавчого комітету одноголосно підтримано внесення  змін до складу комісії з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Новогуйвинської селищної ради, комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій Новогуйвинської селищної  ради,  а також підтримано питання створення комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, сувернітет та територіальну цілісність України, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

Фото без опису  Фото без опису

На черговому засіданні виконавчого комітету розглянуто питання діяльності та виконання повноважень в галузі культури. Начальник відділу  культури, розвитку туризму, молоді та спорту Оксана Поплавська інформувала про виконання повноважень в галузі культури, туризму, молоді і спорту, забезпечення охорони пам’яток історії, збереження та використання культурного надбання.  Директором комунального закладу «Публічна бібліотека» Тамарою Підпокровною було представлено презентацію щодо роботи по обслуговуванню населення бібліотечними закладами ( з нею можна ознайомитись за посиланням:https://rada.info/upload/users_files/04348303/1e537f082171e2d43b7f72252e1ea7f6.pdf ).

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Олена Назарчук,  директор комунального закладу «Центр культури та творчості» проінформувала членів виконавчого комітету про роботу клубних закладів Новогуйвинської селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису

            Завідувач військово-облікового бюро Віктор Попов ознайомив присутніх з заходами, пов’язаних з  забезпеченням призову на строкову військову службу громадян  України 1994-2003 року народження у жовтні-грудні 2021 року та проектом рішення щодо затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Фото без опису

Фото без опису

Керівники КП «Озерне» Володимир Фофанов та Новогуйвинського ВЖРЕКП  Руслан Латишев, ознайомили членів виконкому з проектами рішень щодо встановлення нових тарифів на послуги з водопостачання, водовідведення та постачання теплової енергії для споживачів смт Озерне та смт Новогуйвинське.

Фото без опису  Фото без опису

Також прийнято низку рішень щодо правового та соціального захисту дітей, присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь