A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 677 Про внесення змін до рішення 13 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання від 02.09.2021р. №638 «Про створення тимчасової робочої комісії»

Дата: 18.10.2021 14:44
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

                                                УКРАЇНА                                               

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

    РІШЕННЯ №677

(чотирнадцята сесія восьмого скликання)

від «12» жовтня 2021 року

 

Про внесення змін до рішення 13 сесії

Новогуйвинської селищної ради 8 скликання

від 02.09.2021р. №638 «Про створення

тимчасової робочої комісії»

Керуючись пунктом 2 частини першої статті 26, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 19 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статтями 146 та 147 Регламенту роботи Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, враховуючи протокол засідання  тимчасової робочої комісії для розробки проектів Положень про наглядові (спостережні) ради комунальних підприємств, установ та закладів комунальної власності Новогуйвинської селищної ради від 20.09.2021р. та рекомендації постійних комісій з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності від 22.09. 2021р., селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до п.1 рішення 13 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання  від 02.09.2021р. №638 «Про створення  тимчасової робочої комісії», замінивши у п.п. 2 «Лихотворика  Анатолія Петровича» на «Гребенюка Олександра Павловича» та у п.п.6 «Яновича  Сергія Аркадійовича» на «Мельника Олександра Петровича».
  2. Продовжити термін дії Тимчасової робочої комісії на період до затвердження  Положень про наглядові (спостережні) ради  усіх комунальних підприємств, установ та закладів комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, у зв’язку з чим пункт 3 рішення 13 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання  від 02.09.2021р. №638 «Про створення  тимчасової робочої комісії» викласти у новій редакції: «Встановити, що Тимчасова робоча комісія діє до затвердження  Положень про наглядові (спостережні) ради  усіх комунальних підприємств, установ та закладів комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на пленарному засіданні сесії  селищної ради.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та секретаря селищної ради Віктора ДЄНЬГУ.

 

Секретар селищної ради                                                             Віктор ДЄНЬГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь