A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося друге засідання 14 сесії 8 скликання Новогуйвинської селищної ради

Дата: 12.10.2021 17:25
Кількість переглядів: 1271

Фото без опису

12 жовтня 2021 року  відбулося друге засідання 14 сесії  8 скликання  Новогуйвинської селищної ради під керівництвом секретаря селищної ради Віктора Дєньги.

Першими питаннями, розглянутими на засіданні, були утворення старостинських округів та затвердження Положення про старосту Новогуйвинської територіальної громади. У зв’язку зі змінами в законодавстві, депутатам на затвердження було подано і проекти рішень щодо зміни рангів старост та здійснення старостами повноважень в утворених старостинських округах Новогуйвинської селищної ради.

На засіданні сесії депутатами заслухано та затверджено звіти Уповноважених осіб  відповідальних за організацію та проведення процедур закупівель в управлінні фінансів, відділі освіти та у ЦНАП Новогуйвинської селищної ради. 

Окрім того,  депутатами  було підтримано  внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади  на 2021 рік та затверджено прогноз місцевого бюджету на 2022-2024 роки.

Серед питань комунальної власності, які внесені на 14 сесію були питання затвердження протоколів електронних аукціонів на право оренди нежитлових будівель та затвердження  умов оренди нерухомого майна комунальної власності Новогуйвинської селищної ради, які підтримані більшістю голосів.

Завдяки підтримці проектів рішень про затвердження Меморандумів, селищною радою буде налагоджено співпрацю між Березівською, Глибочицькою, Оліївською, Станишівською та Тетерівською  сільськими радами Житомирського району Житомирської області в частині надання соціальної підтримки особам, які постраждали від домашнього насильства, або насильства за ознакою статі та  спільного фінансування Інклюзивно-ресурсного центру Новогуйвинської селищної ради.

Також на сесійному засіданні депутатським корпусом були підтримані звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, та Верховної ради України, щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році, щодо недопущення підвищення тарифів і забезпечення їх  обґрунтованого рівня та щодо забезпечення законодавчих змін, які дозволять створити додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів.

З порядку денного сесії, за пропозицією депутатів, були виключені питання звітів старост, земельні питання та розгляд заяви про звільнення з посади секретаря Новогуйвинської селищної ради Віктора Дєньги. Зазначені проекти рішень будуть розглянуті на наступній сесії, про дату та час якої буде повідомлено додатково.

  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь