Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті депутата Новогуйвинської селищної ради 8 скликання Антона Миколайовича Михайлова

Дата: 05.10.2021 16:30
Кількість переглядів: 1917

     Фото без опису

     В це неможливо повірити й це неможливо усвідомити. Але сталося непоправне. Сьогодні 05 жовтня 2021 року, на 46 році життя зупинилося серце Антона Миколайовича Михайлова, депутата Новогуйвинської селищної ради 8 скликання, начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності.

        Антон Миколайович, був не тільки прекрасною та щирою людиною він зробив вагомий внесок в розбудову Житомирського району. Працював менеджером, начальником виробництва, заступником директора, комерційним директором ТОВ «Фірма «Листопад», комерційним директором ТОВ «ВТОРМЕТ-ЖИТОМИР», у м. Житомирі, заступником голови Житомирської районної ради, з 8 квітня 2015 року по 9 березня 2016 року очолював Житомирську райдержадміністрацію, з березня 2016 року працював директором Державного архіву Житомирської області.

      Пішов з життя прекрасної душі, відкритого і доброго серця чоловік. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї,  а й інших людей, які знали Антона Миколайовича. 

        Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким. Поділяємо ваші біль та горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Антона Миколайовича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих. 

           Вічна та світла пам’ять нашому колезі, щирій та добрій людині!

 

Фото без опису

 

Зі скорботою,

колектив та депутатський корпус Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь