A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності

Дата: 22.09.2021 17:20
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

          У ході підготовки до 14 сесії Новогуйвинської селищної ради, 22 вересня 2021 року відбулося  засідання постійної комісії з житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності під головуванням депутата селищної ради Михайлова А.М.

               У роботі комісій взяли участь: перший заступник селищного голови Паньків О.Б., заступник селищного голови Садовська С.О., заступник селищного голови Парфентієва Т.М.,  заступник селищного голови Стах В.М., керуючий справами Новогуйвинської селищної ради Подорожна Т.Л., старости сіл та працівники селищної  ради. 

            Членами постійної комісії заслухано та одноголосно рекомендовано сесії селищної ради прийняти звіти старост селищної ради та уповноважених осіб, відповідальних за організацію та проведення процедур закупівель у  відділ освіти, Новогуйвинську селищну раду, в управління фінансів та центр надання адміністративних послуг.

    Також комісія погодила утворення старостинських округів Новогуйвинської територіальної громади, внесення змін до рішень пов’язаних з присвоєнянням рангів старостам та здійснення їх повноважень в утворених старостинських округах. Окрім того погоджено внесення змін до переліку підприємств та організацій комунальної власності Новогуйвинської селищної ради.

 

               Комісією заслухано питання закріплення нерухомого майна на праві оперативного управління за КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради, протоколи електронних аукціонів щодо здачі в оренду приміщень та  умови оренди нерухомого майна комунальної власності.

 

            Нагадаємо, що пленарне засідання 14 сесії  Новогуйвинської селищної ради відбудеться 23 вересня 2021 року о 10-00 год.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь