A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№314 Про затвердження висновків служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дітей для їх тимчасового виїзду за кордон

Дата: 20.09.2021 12:14
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

  
У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ № 314

 

від «16» вересня 2021 р. 

 

Про затвердження висновків

служби у справах дітей

про підтвердження місця

проживання дітей для їх

тимчасового виїзду за кордон

 

 

Розглянувши  висновки від __________ року про підтвердження місця проживання дітей _______________, ____________ року народження, та  _____________________, _____________ року народження для  їх тимчасового  виїзду за  межі України, заяву, матері, ________________, ___________ року народження, документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», та інші документи, зібрані службою у справах дітей Новогуйвинської селищної ради,  встановлено, що діти зареєстровані за адресою: вул. ______________________смт _____________ Житомирського району Житомирської області  проживають разом з заявницею за адресою: вул. ___________________________________ Житомирського району Житомирської області.

 

        Ураховуючи викладене, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою ст. 19, частиною п’ятою  ст. 157  Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дітей з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дітей, виконавчий комітет селищної ради

ВИРІШИВ:

           1. Затвердити висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини, ______________, ___________ року народження, разом з матір’ю, ___________________, для  її тимчасового  виїзду за  межі України (додається).

           2. Затвердити висновок служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини, _________________, _________________ року народження, разом з матір’ю, ___________________, для  її тимчасового  виїзду за  межі України (додається).

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

       Заявника повідомлено про необхідність інформування служби у справах дітей про повернення дітей в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дітей за межами України.

        Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                                   Олег ПАНЬКІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь