A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 16.09.2021 17:25
Кількість переглядів: 786

Фото без опису  Фото без опису

            16 вересня 2021 року у залі засідань Новогуйвинської селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом першого заступника селищного голови Олега Паньківа. 

        На порядок денний  засідання виконавчого комітету було внесено 38 питань. Членами виконавчого комітету затверджено фінансові плани КП «Озерне» та Новогуйвинського ВЖРЕКПу,  встановлено нові  тарифи на послуги з постачання теплової енергії для споживачів смт Новогуйвинське, підтримано рішення за зверненнями громадян  щодо  присвоєння  адрес об’єктам нерухомого майна, переведення садових будинків в житлові, надано дозвола  на приватизацію квартир, а  питання затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд в с. Сінгури перенесено  на наступне засідання виконавчого комітету.

         Також розглянуто питання щодо оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КУ «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа»,  затверджено у новій редакції склад Опікунської ради та Положення, погоджено укладення Меморандуму про співпрацю  щодо об’єднання зусиль для надання соціальної підтримки особам, які постраждали від домашнього насильства та Меморандуму про співпрацю щодо спільного фінансування Інклюзивно-ресурсного центру селищної ради.

         Окрім зазначеного вище,  членами виконкому затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, внесено зміни до рішень «Про створення комісії з питань техногенної безпеки і надзвичайних ситуацій Новогуйвинської селищної ради, надано дозволи на розміщення атракціонів, та здійснення виїзної торгівлі, а також встановлено дату проведення Дня села Пряжів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь