Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

У Новогуйвинській ТГ тривають зустрічі керівництва ради з трудовими колективами освітніх закладів

Дата: 09.09.2021 09:41
Кількість переглядів: 1334

8 вересня 2021 року секретар Новогуйвинської селищної ради Віктор Дєньга, заступник селищного голови Василь Стах та в.о. начальника відділу освіти селищної ради Ольга Горбатюк зустрілися з працівниками найбільших освітніх закладів громади - Новогуйвинської та Озерненської гімназій, Новогуйвинського ДЗО «Дзвіночок» та Озерненського Центру розвитку дитини «Сонячний теремок».

Основною темою розмови була ситуація з темпами вакцинації педагогів та технічних працівників закладів освіти.

- Мова навіть не стільки у тому, що нам справедливо докоряє керівництво області за низький рівень вакцинації працівників освітньої сфери нашої громади. Куди важливіше, чи забезпечимо ми здобувачів освіти якісними послугами, чи будуть вони конкурентоздатними, що в умовах онлайн режиму наразі практично зробити не можливо. Зрештою, мова іде про ваше здоров’я, здоров’я ваших рідних і близьких. Дійсно, вакцинація від COVID-19, - ваше добровільне право, гарантоване Конституцією України. Але, Основний Закон нашої Батьківщини гарантує і право дітей на якісну освіту, яке буде порушене, якщо внаслідок недостатнього рівня вакцинації, робота гімназій, шкіл та садочків буде переведена в онлайн режим. Тож, вибір за вами. І відповідальність теж. До того ж, вам є на кого рівнятися – працівників Озерненської гімназії, де понад 80 відсотків людей провакцинувалися, за що їм щиро дякую, - наголосив під час зустрічей Віктор Дєньга.

Василь Стах поінформував присутніх на зустрічах про способи можливого якнайшвидшого отримання щеплення від COVID-19 у п’ятьох пунктах масової вакцинації громади та з допомогою мобільної бригади медиків.

На 9 вересня 2021 року заплановано аналогічні зустрічі керівництва ради з трудовими колективами інших освітніх закладів Новогуйвинської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь