A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№280 Про встановлення вартості харчування в загальноосвітніх закладах освіти Новогуйвинської селищної ради на 2021 рік

Дата: 25.08.2021 09:09
Кількість переглядів: 457

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

     НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

            РІШЕННЯ № 280

 

 

від  «19» серпня 2021 р.

 

Про встановлення вартості

харчування в загальноосвітніх закладах 

освіти Новогуйвинської селищної ради 

на 2021 рік

 

          У зв'язку зі зміною нормативної бази щодо організації харчування дітей в закладах освіти,  керуючись пп.6 п. «а» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів», «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», санітарного законодавства, постанов  Кабінету Міністрів України від 19.06.2002р. № 856 «Про організацію харчування окремих категорій учнів  у загальноосвітніх навчальних закладах» та від 24.03.2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженого наказом Міністерства  освіти і науки України від 21.11.2002р. № 667, Програми «Безпечне та якісне харчування в закладах загальної середньої освіти на 2021 – 2023 роки», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити на 2021 рік вартість харчування на одну дитину в день в закладах загальної середньої освіти:

  1. Для здобувачів освіти 1-4 класів за кошти місцевого бюджету – в сумі 25,00 грн. (обід).
  2.  Організувати харчування решти  здобувачів освіти (сніданок та обід)  та для дітей  групи подовженого дня (сніданок, полуденок) за кошти батьків.
  3. Для здобувачів освіти 5-11 класів для безкоштовного гарячого харчування (обід) дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах (групах), дітей з інвалідністю, дітей   із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України  «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей учасників ООС (АТО), дітей батьків, переміщених з тимчасово окупованої території  Донецької та Луганської областей та  АР Крим, дітей з числа осіб, визначених у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» – в сумі 25,00 грн.

2.  Відділ освіти селищної ради забезпечити виконання цього рішення та Програми «Безпечне та якісне харчування в закладах загальної середньої освіти на 2021 – 2023 роки».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василя СТАХА.

 

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                          Олег ПАНЬКІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь