A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№275 Про надання дозволу на продаж квартири та придбання будинку на ім’я малолітньої дитини

Дата: 25.08.2021 09:04
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ №275

 

від «19»серпня 2021 р. 

 

Про надання дозволу на продаж квартири

та  придбання будинку

на ім’я малолітньої дитини

 

 

  Розглянувши заяви та документи гр. __________, гр. ____________ та гр. ___________, яка уповноважила за довіреністю _______________ представляти інтереси та вчиняти передбачені чиним законодавством комплекс юридично значущих дій від імені її та її малолітньої дитини, _____________, яка проживає в Литві з матір’ю, про надання дозволу на продаж квартири, що знаходиться за адресою: ___________________Житомирського району Житомирської області 1/5 частка якої належить малолітній дитині, ____________, ___________р.н., керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.56 Цивільного кодексу України, ст. ст. 17,18 Закону України «Про охорону дитинства»,  ст. 177 Сімейного кодексу України, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», пунктами 66, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», п.3 Положення про комісію з питань захисту прав дитини, затвердженого виконавчим комітетом Новогуйвинської селищної ради від 20.05.2021 року  156, враховуючи необхідність розгляду зазначеного питання, що не створює конфлікту інтересів та спрямована на захист житлових прав дітей, виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

     1. Надати дозвіл ____________, ______________ та _______________ на продаж квартири, що знаходиться за адресою: _________________ смт Озерне Житомирського району Житомирської області, 1/5 частка якої належить неповнолітній дитині, _______________, _____________ р.н.

       2. Зобов’язати _____________, _______________ та ________________ у місячний термін після здійснення угоди надати у службу у справах дітей Новогуйвинської селищної ради документ, що підтверджує реєстрацію права власності на малолітнього ___________, ____________ р.н.,  частки у розмірі 1/2 частки  будинку, за адресою: _________________Житомирська область.

 

       3. Довести до відома державні нотаріальні контори, приватні нотаріуси   здійснювати нотаріальні дії відповідно до даного рішення.

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                                   Олег ПАНЬКІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь