A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№450 Про внесення змін у рішення 9 сесії селищної ради 8 скликання від 24.06.2021 року №402 «Про надання дозволу на виготовлення документації для подальшої передачі земельних ділянок у власність гр. Вечері В.І.»

Дата: 27.07.2021 09:42
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ № 450

(десята  сесія восьмого скликання)

 

 

від «21» липня 2021р.

 

Про внесення змін у рішення 9 сесії 

селищної ради   8 скликання від

24.06.2021 року  №402 «Про надання дозволу

на виготовлення   документації для

подальшої передачі земельних ділянок у власність

гр. Вечері В.І.»

 

Розглянувши повторно матеріали за заявою гр. Вечері В.І., у зв’язку з уточненням площі земельних ділянок згідно планово-картографічних матеріалів  керуючись ст. 26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,   статтями 12, 25, 116, 118 Земельного кодексу України, Законом України “Про землеустрій”, Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні” та іншими нормативно правовими актами у сфері земельних відносин, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни у  рішення 9 сесії  селищної ради 8 скликання від 24 червня 2021 року  №402 «Про надання дозволу на виготовлення документації для подальшої передачі земельних ділянок у власність гр.  Вечері В.І.»  виклавши  пункт 1 в наступній редакції, а саме:
       «Надати  дозвіл гр. Вечері Віктору Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі  (на місцевості)  взамін сертифіката на земельну частку/пай/ із земель реформованого КСП “Дружба” (колишньої Руднє-Городищенської сільської ради Житомирського району, Житомирської області),  на підставі сертифікату на право на земельну частку/пай/ серія ЖТ №0143664, що розташовані за межами населених пунктів і знаходяться на території Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району, Житомирської області, згідно з планом розподілу земельних часток/паїв/ земельна ділянка № 0662  - площею 1,1730 га  та земельна ділянка №1338 площею - 0,2770 га».

2.Рекомендувати гр. Вечері Віктору Івановичу подати виготовлену технічну документацію на затвердження сесії селищної ради.

 

Секретар ради                                                                  Віктор ДЄНЬГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь