A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№441 Про передачу в погодинну оренду нежитлових приміщень, за адресою: вул. Дружби народів, 3, смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області (глядацький зал у будівлі Будинку культури)

Дата: 27.07.2021 09:33
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ №441

(десята сесія восьмого скликання)

 

від  «21» липня  2021 р.

 

Про передачу в погодинну оренду

нежитлових приміщень, за адресою:

вул. Дружби народів, 3, смт Новогуйвинське

Житомирського району Житомирської області

(глядацький зал у будівлі Будинку культури)

 

      Розглянувши заяву Житомирської НЕЗАЛЕЖНОЇ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЦЕРКВИ «ПЕРЕМОГА» у смт Новогуйвинське від 19.05.2021р. щодо передачі у погодинну оренду терміном на 5 років (за наступним графіком: кожної неділі з 11 год 00 хв до 13 год 00 хв; кожної п’ятниці з 18 год 00 хв до 20 год 00 хв та кожного понеділка з 12 год 00 хв до 20 год 00 хв)  нежитлового приміщення , за адресою: вул. Дружби народів, 3, смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області (глядацький зал у будівлі Будинку культури), площею 312,8 кв. м, та укладення договору оренди на це приміщення за цільовим призначенням об’єкта оренди «Релігійні організації для забезпечення проведення релігійних обрядів та церемоній» (категорія 8), керуючись ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, Методикою розрахунку орендної плати за майно  комунальної власності  Новогуйвинської територіальної громади, затвердженою рішенням 5 сесії Новогуйвинської селищної ради від 16.03.2021р. № 100 (зі змінами), рішенням Новогуйвинської селищної ради від 24 червня 2021 року №309 «Про внесення доповнень до Переліку першого типу об'єктів оренди комунальної власності селищної ради та затвердження Переліку другого типу  об'єктів оренди комунальної власності селищної ради», враховуючи висновки постійних комісій з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності від 16.07.2021 року та з житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності від 16.07.2021 року, селищна рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Передати без аукціону в погодинну оренду НЕЗАЛЕЖНІЙ РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЦЕРКВИ «ПЕРЕМОГА» у смт Новогуйвинське терміном на 5 років нежитлове приміщення  за адресою: вул. Дружби народів, 3, смт Новогуйвинське Житомирського району Житомирської області (глядацький зал у будівлі Будинку культури), площею 312,8 кв. м, за наступним графіком використання: кожної неділі з 11 год 00 хв до 13 год 00 хв; кожної п’ятниці з 18 год 00 хв до 20 год 00 хв та кожного понеділка з 12 год 00 хв до 20 год 00 хв).

2. Затвердити наступні умови та додаткові умови передачі в оренду майна, вказаного у п. 1 цього рішення:

  1. Тип переліку об'єктів оренди комунальної власності селищної ради,  які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону – другий.
  2. Цільове призначенням об’єкта оренди - «Релігійні організації для забезпечення проведення релігійних обрядів та церемоній» (категорія 8).
  3. Строк оренди – 5 років за наступним графіком: кожної неділі з 11 год 00 хв до 13 год 00 хв; кожної п’ятниці з 18 год 00 хв до 20 год 00 хв та кожного понеділка з 12 год 00 хв до 20 год 00 хв.
  4. Залишкова балансова вартість орендованого нерухомого майна відповідно до балансового обліку становить 281 662,12 грн без ПДВ.
  5. Річна орендна ставка 7% від залишкової балансової вартості орендованого майна (додаток 1 до Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Новогуйвинської територіальної громади). Розрахунок погодинної орендної плати здійснюється на основі розміру добової орендної   плати із розрахунку 24 години у добі. У разі, якщо погодинна орендна плата припадає на вихідний або святковий день, у такі дні орендна плата нараховується за повну добу. Розмір орендної плати за 1 год оренди становить 2,25 грн.
  6. До плати за оренду нерухомого майна не включаються витрати на утримання орендованого майна та плата за послуги, які, відповідно до укладених угод, зобов`язуються надавати орендарю підприємство, установа, організація, господарське товариство, на балансі яких перебуває це майно. Витрати на утримання нерухомого майна, зданого в оренду одночасно кільком підприємствам, організаціям, і прибудинкової території розподіляються між ними залежно від наявності, кількості, потужності, часу роботи електроприладів, систем тепло- і водопостачання, каналізації, відповідно до спеціальних рахунків, а в неподільній частині - пропорційно розміру займаної підприємствами, організаціями загальної площі.
  7. Передача орендованого майна в суборенду забороняється.

 

3. Укласти договір погодинної оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та перебуває на балансі Комунального закладу «Центр культури і творчості» Новогуйвинської селищної ради, з НЕЗАЛЕЖНОЮ РЕЛІГІЙНОЮ ГРОМАДОЮ ХРИСТИЯНСЬКОЇ ЦЕРКВИ «ПЕРЕМОГА» у смт Новогуйвинське, на об’єкт оренди, визначений у пункті 1 цього рішення, та відповідно до затверджених умов та додаткових умови передачі в оренду майна цим рішенням.

 

4. Уповноважити секретаря селищної ради Дєньгу В.А. на підписання договору оренди, визначеному у п. 3 цього рішення.

 

5. Відділу містобудування, архітектури, житлового-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради забезпечити виконання цього рішення.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

Секретар ради                                                       Віктор ДЄНЬГА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь