A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№434 Про передачу в оренду нежитлових приміщень, за адресою: вул. Петровського, 122, с. Двірець Житомирського району Житомирської області

Дата: 27.07.2021 09:28
Кількість переглядів: 1650

Фото без опису

                                             У К Р А Ї Н А                                           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 434

(десята сесія восьмого скликання)

 

від  «21» липня 2021 р.

 

Про передачу в оренду нежитлових приміщень,

за адресою: вул. Петровського, 122, с. Двірець

Житомирського району Житомирської області

 

    Розглянувши заяву Житомирської дирекції Акціонерного товариства «УКРПОШТА» від 19.05.2021р. за вих № 52-269 щодо передачі в оренду нежитлового приміщення  будівлі колишньої школи, за адресою: вул. Петровського, 122, с. Двірець, Житомирський район, Житомирська область, 12447, Україна, та укладення договору оренди на це приміщення за цільовим призначенням об’єкта оренди «Державні та комунальні спеціалізовані підприємства, установи та заклади соціального обслуговування, що надають соціальні послуги відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», керуючись ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, Методикою розрахунку орендної плати за майно комунальної власності  Новогуйвинської територіальної громади, затвердженою рішенням 5 сесії Новогуйвинської селищної ради від 16.03.2021р. № 100 (зі змінами), рішенням Новогуйвинської селищної ради від 24 червня 2021 року № 309 «Про внесення доповнень до Переліку першого типу об'єктів оренди комунальної власності селищної ради та затвердження Переліку другого типу  об'єктів оренди комунальної власності селищної ради», враховуючи висновки постійних комісій з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності від 16.07.2021 року та з житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності від 16.07.2021 року, селищна рада 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати в оренду Акціонерному товариству «Укрпошта» в особі його відокремленого підрозділу - Житомирської дирекції Акціонерного товариства «УКРПОШТА», без аукціону як підприємству, яке надає універсальні послуги поштового зв’язку в населених пунктах на всій території України, та включене   до Переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483, нежитлове приміщення  будівлі колишньої школи, за адресою: вул. Петровського, 122, с. Двірець, Житомирський район, Житомирська область, 12447, Україна, яке належить до комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та перебуває на балансі Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області,  як таке, що включено до переліку об’єктів оренди другого типу, за цільовим призначенням об’єкта оренди «Державні та комунальні спеціалізовані підприємства, установи та заклади соціального обслуговування, що надають соціальні послуги відповідно до Закону України «Про соціальні послуги».

 

  1. Затвердити наступні умови та додаткові умови передачі в оренду майна, вказаного у п. 1 цього рішення:
  1. Розмір річної орендної плати - 1 грн в рік відповідно до п. 8 Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Новогуйвинської територіальної громади. Сума орендної плати не включає витрати на плату за землю та суми витрат на комунальні й інші послуги по обслуговуванню і утриманню будівлі та прибудинкової території, які сплачуються орендарем відповідно до чинного законодавства та укладених договорів.
  2. Строк оренди – 5 років.
  3. Цільове призначенням об’єкта оренди - «Державні та комунальні спеціалізовані підприємства, установи та заклади соціального обслуговування, що надають соціальні послуги відповідно до  Закону України «Про соціальні послуги».
  4. Майно передається в оренду для розміщення підприємств, установ, організацій, що надають соціальні послуги населенню – АТ «УКРПОШТА».
  5. Передача орендованого майна в суборенду забороняється.
  6. Тип переліку об'єктів оренди комунальної власності селищної ради,  які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону – другий.

 

  1. Укласти договір оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та перебуває на балансі Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, з Акціонерним товариством «Укрпошта» в особі його відокремленого підрозділу - Житомирської дирекції Акціонерного товариства «УКРПОШТА», на об’єкт оренди, визначений у пункті 1 цього рішення, та відповідно до затверджених умов та додаткових умови передачі в оренду майна цим рішенням.

 

  1. Уповноважити секретаря селищної ради Дєньгу В.А. на підписання договору оренди, визначеному у п. 3 цього рішення.

 

  1. Відділу містобудування, архітектури, житлового-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності селищної ради забезпечити виконання цього рішення.

 

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності.

 

Секретар ради                                                       Віктор ДЄНЬГА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь