A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№198 Про затвердження Плану заходів щодо запобігання корупції в апараті селищної ради та виконавчого комітету ради, виконавчому комітеті, інших виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та комуна

Дата: 20.07.2021 11:56
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

УКРАЇНА

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

        РІШЕННЯ №198

 

від «15» липня 2021 року

 

Про затвердження Плану заходів щодо

запобігання корупції в апараті селищної

ради та виконавчого комітету ради,

виконавчому комітеті, інших виконавчих

органах Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району Житомирської області

та комунальних підприємствах, установах,

закладах селищної ради

 

 

            Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», Порядку перевірки факту подання суб'єктами декларування декларацій відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 06.09.2016 р. № 19 (зі змінами та доповненнями), з метою реалізації державної політики у сфері боротьби з корупцією, створення дієвої системи запобігання проявам корупції, усунення причин, які їх породжують, та забезпечення принципів прозорості та відкритості в діяльності посадових осіб

апараті селищної ради та виконавчого комітету ради, виконавчому комітеті, інших виконавчих  органах Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області та комунальних підприємствах, установах,  закладах селищної ради, виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити План заходів щодо запобігання корупції в апараті селищної  ради та виконавчого комітету ради, виконавчому комітеті, інших виконавчих  органах Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області та комунальних підприємствах, установах, закладах селищної ради  на 2021-2022 роки (додається).

 

  1. Працівникам апарату селищної  ради та виконавчого комітету ради, виконавчому комітету, інших виконавчих  органах Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області та комунальних підприємств, установ, закладів селищної ради  забезпечити неухильне виконання цього плану заходів та законодавства щодо запобігання корупції.

 

  1. Виконавцям заходів інформувати керуючого справами селищної ради Т.ПОДОРОЖНУ:
  • про хід виконання заходів у 2021 році - до 31 жовтня;
  • про виконання плану заходів щопівроку: у 2022 році - до 20 січня та до 20 липня; у 2023 році - до 20 січня та до 20 липня.

 

  1. Відділу діловодства селищної ради направити структурним підрозділам  апарату селищної  ради та виконавчого комітету ради, іншим структурним підрозділам, виконавчим органам селищної ради та комунальним підприємствам, установам, закладам селищної ради на виконання це рішення та затверджений План заходів щодо запобігання корупції в апараті селищної  ради та виконавчого комітету ради, виконавчому комітеті, інших виконавчих  органах Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області та комунальних підприємствах, установах, закладах селищної ради  на 2021-2022 роки.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення  покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.САДОВСЬКУ.

 

Додаток

 

Перший заступник

селищного голови                                                                          Олег ПАНЬКІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь