A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

91-ОД Про скликання чергового засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради

Дата: 13.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

              У К Р А Ї Н А           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  «13» липня 2021 р.                                                                         №91-ОД

 

Про скликання чергового

засідання виконавчого комітету

Новогуйвинської селищної ради

 

Керуючись статтями 53, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи подані розробниками проекти рішень:

 

  1.  Скликати чергове засідання виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  2.  Провести чергове засідання  виконавчого комітету селищної ради 15 липня 2021 року о 15-00 годині у залі засідань  приміщення адміністративної будівлі селищної ради за адресою: вулиця Дружби Народів, 5, смт Новогуйвинське, Житомирського району Житомирської області.
  3.  На розгляд  виконавчого комітету внести наступні питання:
  1. Про затвердження номенклатури справ.
  2.   Про внесення змін в рішення виконкому № 19 від 28 січня 2021 р. «Про затвердження графіку прийому громадян посадовими особами апарату Новогуйвинської селищної ради та її виконавчого комітету».
  3.  Про затвердження Положення про експертну комісію Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та її склад та комунальних підприємствах, установах, закладах селищної ради.
  4. Про затвердження Положення про архівний підрозділ Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та її виконавчих органів.
  5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 28.01.2021р. № 22 «Про виготовлення номерних кутових штампів та гербових номерних печаток старостам Новогуйвинської селищної ради».
  6. Про погодження розміру батьківської плати за навчання у комунальному закладі «Новогуйвинська музична школа» Новогуйвинської селищної ради на 2021 – 2022 навчальний рік.
  7. Про фестиваль майстрів декоративно – прикладної творчості «Троянівський ярмарок»  та затвердження Положення про органiзацiю та проведення фестивалю.
  8. Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчому комітету та інших виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  9. Про затвердження Плану заходів щодо запобігання корупції в апараті селищної ради та виконавчого комітету ради, виконавчому комітеті, інших виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  10. Про розгляд проекту регуляторного акту "Правила благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, Житомирської області".
  11. Про надання погодження на торгівлю ФОП Чумак Галині Василівні.
  12. Про переведення дачного (садового) будинку в житловий будинок (заява гр. Козачок О.С.).
  13. Про переведення дачного (садового) будинку в житловий будинок (заява Лазорко В.А.).
  14. Про переведення дачного (садового) будинку в житловий будинок (заява Складанівський В.І.).
  15. Про надання дозволу  на приватизацію квартири.
  16. Про забезпечення виконання Правил.
  17. Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності по продажу продовольчих та промислових товарів в комплексі з зупинками.
  18. Про погодження розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності у с. Сінгури Хоменко Євгені Ігорівні
  19. Про постановку на квартирний облік гр. Аніканова В. С. при виконавчому комітеті Новогуйвинської селищної ради.
  20. Про надання гр. Чумаку В.В. площі у гуртожитку по вул. Авіаційна, 55-А в смт. Озерне.
  21. Про відмову гр. Забродському М.В. у постановці на квартирний облік.
  22. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 01.04.2021 № 85 «Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через/та «Центром надання адміністративних послуг» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  23. Про переведення дачного (садового) будинку в житловий будинок гр. Гончаренко Н.В.
  24. Про внесення змін у рішення  виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради  від 18.04.2019 № 48 (щодо тарифів на водопостачання та водовідведення надані Новогуйвинським ВЖРЕКП).
  25. Про утворення місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердження її складу та положення.
  26. Питання опіки та піклування.
  27. Різне.
  1. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення:
  • оприлюднити  на офіційному веб-сайті Новогуйвинської селищної ради це розпорядження та оголошення про скликання чергового засідання виконавчого комітету із орієнтовним порядком денним засідання;
  • повідомити членів виконавчого комітету та депутатів селищної ради про дату та час засідання виконавчого комітету і орієнтовний порядок денний засідання.
  1.  У зв’язку недопущенням поширення на території України коронавірусу COVID-19 та з обмеженнями, запровадженими Кабінетом Міністрів України (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” зі змінами від 16 червня 2021 року № 611), засідання виконавчого комітету провести з дотриманням карантинних норм.
  2.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами Подорожну Т.Л.

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                      О. ПАНЬКІВ   

                                    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь