A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Привітання з Днем селища Новогуйвинське

Дата: 11.07.2021 09:29
Кількість переглядів: 702

 

Дорогі мешканці та  гості селища Новогуйвинське!

 

 Від імені Новогуйвинської селищної ради, її виконавчого комітету і усієї громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди дня селища !

 

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Одним із таких є День рідного селища. Це свято дає можливість відчути себе частиною великої родини, зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним!

День селища - це подія, що покликана об’єднати наше минуле, сьогодення і майбутнє. Історія становлення Новогуйвинського, який є центром нашої  об’єднаної територіальної громади, є частиною історії нашої держави, а історію творять люди: гідні поваги наші пращури колись та Ви всі сьогодні.

Тому в цей святковий день, хочу подякувати  всім мешканцям громади, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і розруху, але не зламався, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашої громади в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь здоровою,  цілеспрямованою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією.

Ми щиро радіємо успіхам селища та громади, пишаємося нашими досягненнями, нехай поки і не численними, які складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми дбаємо про його благоустрій, робимо будинки затишними, двори - доглянутими, вулиці - зеленими та квітучими.

Низький уклін і велика шана всім вам за самовіддану працю, за любов до рідного селища, за внесок у розвиток та добробут громади.

У сьогоднішній святковий день бажаю вам, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій, впевненості у завтрашньому дні

Бажаю, щоб Новогуйвинське завжди було квітучим і красивим, а життя кожної сім’ї – сповнене душевного тепла, радості й достатку! Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку!Нехай мир та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану та дружну громаду!

З глибокою шаною та повагою

секретар селищної ради                                                       Віктор ДЄНЬГА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь