A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчому комітету та інших виконавчих органах Новогуйвинської сел

Дата: 30.06.2021 12:52
Кількість переглядів: 672

Фото без опису

          УКРАЇНА                                                                                     ПРОЕКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ 

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

        РІШЕННЯ №_____

 

від «_____» ___________2021 року

                                               

Про затвердження Інструкції про порядок

ведення обліку, зберігання, використання і

знищення документів та інших матеріальних

носіїв інформації, що містять службову інформацію,

у виконавчому комітету та інших виконавчих органах

Новогуйвинської селищної ради

Житомирського району Житомирської області

 

З метою забезпечення впровадження та виконання єдиних вимог до ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради  Житомирського району Житомирської області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України  від 19.10.2016р. № 7365 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію», виконавчий комітет селищної ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Інструкцію про порядок  ведення обліку, зберігання, використання і  знищення документів та інших матеріальних  носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчому комітету  та інших виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області (додається).
  2. Інструкцію про порядок  ведення обліку, зберігання, використання і  знищення документів та інших матеріальних  носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчому комітету  та інших виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області обов’язкова до застосування у всіх структурних підрозділах, виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  3. Відділу діловодства, керівникам усіх структурних підрозділів, виконавчих органів селищної ради, у т. ч. і зі статусом юридичної особи, забезпечити дотримання вимог Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних  носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчому комітету та інших виконавчих органах  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  4. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчих комітетів Новогуйвинської селищної та Вертокиївської, Глибочанської, Головенківської, Озерянківської, Руднє-Городищенської, Троянівської та Сінгурівської сільських рад про затвердження Інструкцій про порядок ведення обліку, зберігання, використання і  знищення документів та інших матеріальних  носіїв інформації, що містять службову інформацію, та відповідні Інструкції.
  5. Відділу діловодства довести Інструкцію про порядок  ведення обліку, зберігання, використання і  знищення документів та інших матеріальних  носіїв інформації, що містять службову інформацію, у виконавчому комітету  та інших виконавчих органах Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області до виконання усім структурним підрозділам, виконавчим органам селищної ради та забезпечити її виконання.

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                      Олег ПАНЬКІВ  

Додаток

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь