A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Зелені насадження підлягають максимальному збереженню.

Дата: 30.06.2021 12:28
Кількість переглядів: 737

Фото без опису  Фото без опису

 Питання утримання та відновлення насаджень є дуже важливим. На теперішній час понад дві тисячі зелених насаджень знаходяться у незадовільному  та аварійному стані на території громади.

З метою охорони та збереження зелених насаджень , утримання їх у належному санітарно-технічному стані, керуючись Законами України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006р №105, рішенням виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради № 56 від 18.02.2021р., затверджено Положення  про  комісію з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню  на території Новогуйвинської селищної ради.

25 травня 2021 року комісією з обстеження зелених насаджень що підлягають видаленню на території Новогуйвинської селищної ради, було оглянуто зелені насадження в межах с. Волиця, с. Сінгури, с. Пряжів, смт. Озерне, с. Гай, с. Рудня-Городище, територію  меморіального комплексу та кладовище с. Пряжів, с. Сінгури, с. Волиця  та  оформлено Акти обстеження зелених насаджень а саме: в акти включено повністю та частково засохлі, пошкодженні омелою, перестиглі та аварійні дерева.

Зазначені акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню були затверджені на засіданні виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 17.06.2021року.

Видалені зелені насадження будуть передані на котельні закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти Новогуйвинської селищної ради для опалення в якості дров.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь