A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 306 Про затвердження передавальних актів

Дата: 30.06.2021 09:28
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

                         У К Р А Ї Н А                           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 306

                                                               (дев’ята сесія восьмого скликання)

 

від  «24» червня 2021 р.

 

Про затвердження передавальних актів

 

 

Керуючись  статтями  26, 60 та  пунктом  10 Прикінцевих  та перехідних положень  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення 2 сесії  Новогуйвинської селищної  ради 8  скликання  від  17.12.2020 р. № 4 «Про безоплатне прийняття  прав засновника та майна»,  3 сесії  Новогуйвинської селищної  ради 8  скликання  від  21.12.2020 р. №10 «Про безоплатне прийняття  прав засновника та майна», 4 сесії  Новогуйвинської селищної  ради 8  скликання  від  14.01.2021 р. № 38 «Про безоплатне прийняття  прав засновника та майна», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів від 03.06.2021р., селищна рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити передавальні акти щодо передачі майна (нерухомого, рухомого,  основних та неосновних засобів, матеріальних цінностей та іншого майна) закладів культури із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району та відповідно з балансу відділу культури і туризму Житомирської районної державної адміністрації  до комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області:
  •  комунального закладу «Районний будинок культури» Житомирської районної ради (код за ЄДРПОУ 39476074) (акти додаються);
  • комунального закладу «Центральна районна бібліотека» Житомирської районної ради (код за ЄДРПОУ 39427582) (акти додаються).
  1. Затвердити передавальні акти щодо передачі майна (нерухомого, рухомого,  основних та неосновних засобів, матеріальних цінностей та іншого майна) закладів охорони здоров’я із спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району та відповідно з балансу  та управління вказаних у цьому пункті рішення закладів охорони здоров’я  до комунальної власності Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області:
  •  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради (код за ЄДРПОУ 40953405) (акти додаються);
  •  комунального некомерційного підприємства «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Житомирської районної ради (код за ЄДРПОУ 01991671) (акти додаються).
  1. Контроль за виконанням пункту 1 цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності та відділ культури, розвитку туризму, молоді і спорту селищної ради.
  2. Контроль за виконанням пункту 2 цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, благоустрою, комунальної власності та інвестиційної діяльності та відділ соціального захисту і охорони здоров’я селищної ради.

 

 

Секретар ради                                                                             Віктор ДЄНЬГА

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь