Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

У Новогуйвинській громаді тривають заходи з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді

Дата: 26.06.2021 08:50
Кількість переглядів: 820

Фото без опису  Фото без опису

Власне святкові заходи розпочалися 24 червня біліоміксом «Незрівняний молоді час» у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека» Новогуйвинської селищної ради. Цього ж дня у Сінгурах у бібліотеці-філії було організовано літературний дайджест «Без молоді майбутнього немає» та, у приміщенні КЗ «Центр культури та творчості» Новогуйвинської селищної ради, музичний фестиваль до Дня Молоді «На крилах юності».

Фото без опису  Фото без опису

25 червня до Дня Конституції України у КЗ «Центр культури та творчості» з метою виховання мешканців громади поваги до Основного Закону та державних символів, консолідації української нації відбувся святковий концерт.

Фото без опису  Фото без опису

У вітальному слові секретар Новогуйвинської селищної ради Віктор Дєньга зауважив на тому, що громадянам України є чим гордитися, оскільки і перший конституційний закон у світі - Конституція Пилипа Орлика «Договори і Постановлення Прав і вольностей Війська Запорозького» - і чинна Конституція України виявилися не лише ключовими віхами на шляху становлення нашої державності, а й залишаються одними з найкращих для свого історичного періоду, утверджуючи демократичні цінності, верховенство права, гідність, права і свободи людини, суверенітет та територіальну цілісність Української Держави.

Фото без опису  Фото без опису

В інших населених пунктах Новогуйвинської територіальної громади організовано святковий концерт «Вимріяна поколіннями» (Будинок культури с.Троянів), тематичний захід «З Україною в серці!» (Будинок культури смт Новогуйвинське), історичний віраж «Конституція - від козаків до сьогодення» (КЗ «Публічна бібліотека), правовий урок «Його величність - закон» (Бібліотека-філія с.Глибочок), літературний мікс «Конституція держави - знаменна подія в історії України» (Бібліотека-філія с.Озерянка), тематична викладка «Благословенна будь, державо молода» (Бібліотека-філія с.Головенка), усний журнал «Що таке Конституція» (Клуб с.Гай) тощо.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь