Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я.

Дата: 18.06.2021 13:37
Кількість переглядів: 563

  Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я. Ці споконвічні цінності є найважливішими за всі скарби у світі, тому  професія медика була, є і буде однією з найблагородніших.

   Фото без опису  Фото без описуФото без описуФото без опису

З нагоди дня медичного працівника,18 червня 2021 року на території комунального некомерційного підприємства «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Новогуйвинської селищної ради, відбулися урочистості з нагоди святкування Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня. Так, життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо окрім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

Фото без опису  Фото без опису

Слова вдячності медикам висловив секретар селищної ради Віктор Дєньга: « В цей святковий день, хочеться побажати вам вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя вам, вашим рідним та близьким . Щоб у вашому житті було більше щастя та радості! Щоб всі пацієнти видужували швидше, і не виникало труднощів в роботі та житті! Нехай збуваються всі ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами! Хай ніколи вас не торкнутися біди і печалі, а тільки успіх і вдача супроводжує вас!»

За віддану працю, сумлінне та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок у збереження  здоров’я та життя громадян,  працівникам комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новогуйвинської селищної ради та комунального некомерційного підприємства «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Новогуйвинської селищної ради  було вручено відзнаки Новогуйвинської селищної ради.

Фото без опису  Фото без опису

Під час урочистостей відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи Новогуйвинської територіальної громади, які подарували усім присутнім пісні та гарний настрій

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь