A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я.

Дата: 18.06.2021 13:37
Кількість переглядів: 538

  Призначення лікаря – рятувати життя людей і оберігати їхнє здоров’я. Ці споконвічні цінності є найважливішими за всі скарби у світі, тому  професія медика була, є і буде однією з найблагородніших.

     

З нагоди дня медичного працівника,18 червня 2021 року на території комунального некомерційного підприємства «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Новогуйвинської селищної ради, відбулися урочистості з нагоди святкування Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня. Так, життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо окрім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.

  

Слова вдячності медикам висловив секретар селищної ради Віктор Дєньга: « В цей святковий день, хочеться побажати вам вдячних і щасливих пацієнтів, а також успіхів і благополуччя вам, вашим рідним та близьким . Щоб у вашому житті було більше щастя та радості! Щоб всі пацієнти видужували швидше, і не виникало труднощів в роботі та житті! Нехай збуваються всі ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами! Хай ніколи вас не торкнутися біди і печалі, а тільки успіх і вдача супроводжує вас!»

За віддану працю, сумлінне та щире серце, за те, що внесли вагомий внесок у збереження  здоров’я та життя громадян,  працівникам комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новогуйвинської селищної ради та комунального некомерційного підприємства «Житомирська багатопрофільна опорна лікарня» Новогуйвинської селищної ради  було вручено відзнаки Новогуйвинської селищної ради.

  

Під час урочистостей відбувся святковий концерт, в якому взяли участь творчі колективи Новогуйвинської територіальної громади, які подарували усім присутнім пісні та гарний настрій

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь