A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про надання дозволу на дарування квартири

Дата: 17.06.2021 11:21
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ №

 

 

 

від «____»_______2021 р. 

 

Про надання дозволу на

дарування квартири

 

 

           Розглянувши заяви та документи  гр. ______________________ та гр. _______________________ про надання дозволу на дарування  квартири, _______________, _________р.н., яка належить їм на праві спільної власності за адресою: вул. ___________, буд._________, кв. _________, смт Новогуйвинське

  Житомирський район, Житомирська область, зважаючи на те, що за данною адресою прописані та проживають разом із матір’ю, _____________________, її малолітні діти: _______________________,  ___________ р.н., ______________, ____________р.н, _____________,_____________ р.н., які в подальшому будуть мати право користуватися цією житловою площею, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.56 Цивільного кодексу України, статей17,18 Закону України «Про охорону дитинства»,  статті 177 Сімейного кодексу України, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», пунктами 66,67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», на підставі рішення комісії з питань захисту прав дитини від 16.06.2021 року № 7, враховуючи необхідність розгляду зазначеного питання, що не створює конфлікту інтересів та спрямована на захист житлових прав дітей, виконавчий комітет селищної ради

 

 

 

 

 

 ВИРІШИВ:

 

  1. Надати дозвіл _________________ та _____________________ здійснити дарування квартири за адресою: вул. _______________, буд. ___________, кв._______, смт Новогуйвинське Житомирський район Житомирська область __________________.

 

  1. Зобов’язати _________________ та  _____________________ оформити право власності на об’єкти нерухомого майна в передбачений законом термін, а саме упродовж трьох місяців, та надати службі у справах дітей Новогуйвинської селищної ради копії відповідних документів. У разі невиконання цього рішення воно втрачає чинність.

 

  1.  Довести до відома державним нотаріальним конторам, приватним нотаріусам здійснювати нотаріальні дії відповідно до даного рішення.

 

 

 

 

Перший заступник

селищного голови                                                                            Олег ПАНЬКІВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь