A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

03 червня 2021 року відбулося засідання двох постійних комісій: з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та з питань планування, бюджету, та фінансів.

Дата: 04.06.2021 11:06
Кількість переглядів: 1088

Фото без опису

У ході підготовки чергової 9 сесії Новогуйвинської селищної ради відбулося засідання двох постійних комісій: з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності та з питань планування, бюджету, та фінансів.

Фото без опису  Фото без опису


Депутати постійної комісії з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності погодили внесення змін до рішення восьмої сесії восьмого скликання Новогуйвинської селищної ради від 29.04.2021 №287, яким затверджено поділ відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності на два структурних підрозділи, і відповідно депутатами членами постійної комісії погоджено нові положення про ці два структурних підрозділи. Окрім того  рекомендовано внести змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Новогуйвинської селищної ради, та внести зміни до відомостей про юридичну особу, з метою приведення у відповідність до законодавства України відомостей про юридичну особу, що містяться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Також депутатами погоджено внесення змін до Регламенту Новогуйвинської селищної ради, у зв’язку з внесенням змін до закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» в частині прийняття рішення щодо окремих земельних питань.

Фото без опису  Фото без опису

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, та фінансів депутати погодили затвердження програми «Питна вода» Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2021 – 2025 роки, затвердження передавальних актів, внесення змін до Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування на 2021-2025 роки, внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2021 рік та внесення змін до Програми  соціально - економічного та  культурного розвитку Новогуйвинської територіальної громади на 2021 рік.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Нагадаємо, що пленарне засідання 9 сесії Новогуйвинської селищної ради відбудеться 16 червня о 10.00. Робота депутатів в засіданнях інших постійних комісій триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь