A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для гімназистів

Дата: 25.05.2021 09:47
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

Фахівці ДСНС не припиняють навчати підростаюче покоління правилам безпеки життєдіяльності. Зокрема, рятувальники поступово відновлюють проведення
Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Звичайно всі профілактичні заходи проводяться з дотриманням карантинних вимог. Одна з таких Акцій пройшла вчора в Озерненській гімназії.
Фото без опису   Фото без опису

Почався захід із теорії. Вихованців гімназії зібрали в актовій залі, де з ними провели профілактичну бесіду стосовно дотримання правил пожежної безпеки у побуті, а також дій при виявленні вибухонебезпечних предметів. Учні стали глядачами навчального фільму про історію становлення пожежної охорони регіону та наслідків недбалого поводження з боєприпасами. Наприкінці теоретичної частини інспектор ДСНС у вигляді вікторини опитав присутніх правила безпечної поведінки у побуті та на природі, зокрема як вибиратися із задимленої оселі, чим можна гасити палаючий телевізор, де можна розпалювати багаття тощо.
Фото без опису

На подвір’ї навчального закладу на учнів вже чекали бійці ДСНС на пожежному автомобілі, щоб розповісти про свою повсякденну роботу та показати спорядження, за допомогою якого вони рятують людей, майно та території. Кожен із дітей мав змогу особисто приміряти бойовий одяг та спорядження рятувальників аби відчути себе справжнім вогнеборцем. Дітвора відчутно заскучала за подібним спілкуванням та заходами під час карантину. Саме тому інтерес та активність школярів були цього дня підвищеними. Рятувальники, у свою чергу, відповідали на усі питання, які цікавили підростаюче покоління та закликали не додавати роботи пожежно-рятувальним підрозділам під час літніх канікул.

Житомирське РУ
ГУ ДСНС України у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь