A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 289 Про укладання Договору про відшкодування видатків на послуги з протезування зубів окремим пільговим категоріям громадянам

Дата: 11.05.2021 12:04
Кількість переглядів: 717

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ № 289

(восьма сесія восьмого скликання)

 

від «29» квітня 2021р.

 

Про укладання Договору про

відшкодування видатків на послуги

з протезування зубів окремим

пільговим категоріям громадянам

Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Програми про фінансування стоматологічної допомоги пільговим категоріям громадян Новогуйвинської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 8 сесії Новогуйвинської селищної ради 8 скликання №192 від 29.04.2021р., враховуючи гарантії Конституції України щодо соціального захисту і гідного рівня життя кожному громадянину України як суттєвих механізмів подолання бідності, підтримки соціально незахищених верств населення та надання пільг громадянам, які відповідно до чинного законодавства України мають таке право, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Укласти тимчасовий «Договір про відшкодування видатків на послуги з протезування зубів окремим пільговим категоріям громадянам» із комунальним некомерційним підприємством «Територіальне стоматологічне об'єднання» Станишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області з 01 січня 2021 року на період до проведення конкурсу серед потенційних надавачів стоматологічних послуг пільговим категоріям громадян Новогуйвинської селищної ради (додається).

 

2. Уповноважити Новогуйвинського селищного голову на підписання тимчасового «Договору про відшкодування видатків на послуги з протезування зубів окремим пільговим категоріям громадянам» із комунальним некомерційним підприємством «Територіальне стоматологічне об'єднання» Станишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області.

3. Управлінню фінансів Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області вирішувати питання щодо фінансування видатків відповідно до тимчасового «Договору про відшкодування видатків на послуги з протезування зубів окремим пільговим категоріям громадянам» із комунальним некомерційним підприємством «Територіальне стоматологічне об'єднання» Станишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області.

 

Селищний голова                                                                         Сергій КРУТІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь