A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№44-ОД Про скликання 8 сесії Новогуйвинської селищної ради

Дата: 20.04.2021 09:50
Кількість переглядів: 605

У К Р А Ї Н А           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Новогуйвинського селищного голови

 

від  «16» квітня 2021 р.                                                                               № 44-ОД

 

Про скликання 8 сесії

Новогуйвинської селищної ради

 

Відповідно до  ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи подані розробниками проекти рішень:

 

  1.  Скликати восьму сесію Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, пленарне засідання якої провести 29 квітня 2021 року о 10 годині 00 хвилин у залі засідань селищної ради, за адресою: вул.Дружби Народів, б.5, смт.Новогуйвинське.
  2. На сесію внести наступні питання:

 

  1. Про затвердження програми про фінансування стоматологічної допомоги пільговим категоріям мешканців, які зареєстровані та/або проживають на території Новогуйвинської селищної ради, на 2021-2025 р.р.
  2. Про затвердження місцевої цільової  Програми  поховання померлих безрідних  та невідомих громадян на 2021-2025 рр.
  3. Про затвердження Програми поводження з безпритульними тваринами на території  Новогуйвинської селищної ради  на період 2021-2023 рр.
  4. Про затвердження норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію у Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області та її виконавчих органах.
  5. Про затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Новогуйвинської селищної ради, привітання, нагородження та преміювання до професійних, ювілейних та державних свят.
  6. Про створення кадрового резерву  та затвердження Положення про кадровий резерв Новогуйвинської селищної ради Житомирського  району Житомирської області.
  7. Про внесення змін  до складу виконавчого комітету  Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області.
  8. Про затвердження договору про надання субвенцій з бюджету Житомирської міської територіальної громади.
  9. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  10. Про внесення змін до Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним  транспортом на приміських автобусних маршрутах  загального користування на 2021-2025 роки.
  11. Про внесення змін  до Програми надання одноразової грошової матеріальної допомоги громадянам, які зареєстровані та проживають на території Новогуйвинської селищної ради, на 2021-2025 роки.
  12. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новогуйвинської селищної ради на 2021 рік
  13. Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна позашкільних  закладів освіти до комунальної власності Новогуйвинської селищної ради.
  14. Про безоплатне прийняття  прав засновника та майна комунальних підприємств.
  15. Про реорганізацію комунальних підприємств  селищної ради шляхом приєднання до  Новогуйвинського ВЖРЕКП.
  16. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Новогуйвинської територіальної громади.
  17. Про скасування рішення четвертої сесії Новогуйвинської селищної ради восьмого скликання від 14.01.2021 №37 та рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради від 28.01.2021 №9.
  18. Про звернення Мовчана Л.М. (Озерянківського сільського голови) щодо збереження за ним середньої заробітної плати на період його працевлаштування у рамках гарантій, передбачених статтею 33 Закону України  «Про статус депутатів місцевих рад».
  19. Про звернення Нероди І.В. (Руднє-Городищенського сільського голови) щодо збереження за ним середньої заробітної плати на період його працевлаштування у рамках гарантій, передбачених статтею 33 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад».
  20. Про внесення змін до бюджету Новогуйвинської селищної територіальної громади на 2021 рік.
  21. Земельні питання.
  22. Питання комунальної власності.
  23. Різне.

 

  1. Засідання постійних комісій провести за окремим графіком.

 

4. Відділу організаційного та інформаційного забезпечення селищної ради забезпечити доведення цієї інформації до депутатів селищної ради та мешканців територіальної громади шляхом розміщення відповідної інформації на офіційному веб-сайті селищної ради, інформаційному стенді селищної ради та оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді селищної ради.

5. У зв’язку недопущенням поширення на території України коронавірусу COVID-19 та з обмеженнями, запровадженими Кабінетом Міністрів України (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104), пленарне засідання провести в обмеженому режимі та запросити лише обмежене коло осіб.

 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Селищний голова                                                                           Сергій КРУТІЙ   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь