A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 12-А Про забезпечення економного використання електроенергії

Дата: 19.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 2051

 

              У К Р А Ї Н А           

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Новогуйвинського селищного голови

 

від  «19» квітня 2021 р.                                                            № 12-А

 

Про забезпечення економного

використання електроенергії

 

З метою вжиття заходів щодо економного та раціонального споживання електричної енергії  на підприємствах, в установах, закладах та організаціях Новогуйвинської селищної ради, керуючись  ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Старостам, керівникам структурних підрозділів Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області, керівникам підприємств, установ, закладів та організацій, що належать до комунальної власності Новогуйвинській селищній раді Житомирського району Житомирської області:
  1. Забезпечити  жорсткий контроль за дотриманням доведених лімітів споживання електроенергії.
  2. Постійно вживати організаційних та практичних заходів щодо забезпечення раціонального використання електроенергії та її економії, а також заходів, спрямованих на підвищення енергоефективності та розумне зменшення споживання енергоресурсів.
  3. Категорично заборонити несанкціоноване використання побутових електричних нагрівальних та інших приладів, функціонування яких не повязане з виконанням прямих завдань та функцій.
  4. Дозволити тимчасове відключення від електричної мережі  та вилучення з користування (з обов’язковим їх поверненням власникові) нагрівальних та інших приладів, які використовуються  працівниками закладів, установ, організацій та підприємств. До осіб, які допустили несанкціоноване використання таких приладів на робочих місцях (як у робочий, так і у позаробочий час), вживати відповідних заходів реагування, до злісних порушників застосовувати заходи дисциплінарного впливу у порядку та у спосіб, що визначені чинним законодавством.
  5. Посилити контроль за технічним станом та режимом використання освітлювальних приладів.   Запроваджувати використання енергоефективних освітлювальних приладів (у т. ч. здійснювати заходи заміни ламп (люмінесцентних, розжарення) на світлодіодні в місцях загального користування, коридорах та службових кабінетах.
  6. Забезпечити безперебійну роботу пристроїв обліку використання  електроенергії, підготовку та проведення ремонту, модернізації таких пристроїв (у разі потреби) та своєчасного проведення відповідних профілактичних вимірів.
  7. Провести аналіз використання стаціонарних електричних джерел опалення та вжити заходи щодо мінімізації витрат електроенергії у рамках їх використання за призначенням.
  8.  Здійснювати щоденний облік споживання електричної енергії та забезпечувати  корегування обсягів їх споживання з метою зменшення.
  9. Забезпечити своєчасне здійснення розрахунків за спожиті енергоносії у межах затверджених обсягів бюджетних асигнувань та проводити жорстку економію використання електроенергії у межах кошторисних призначень з метою недопущення виникнення заборгованості по таких платежах.

 

  1. Відділу культури, розвитку туризму, молоді і спорту селищної ради, відділу освіти селищної ради щопонеділка до 12-00 год надавати письмову інформацію відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності  селищної ради про споживання електроенергії підпорядкованими закладами і установами (у розрізі кожного закладу, установи та їх структурних підрозділів з урахуванням порівняльного аналізу у відповідності до минулого тижня).  У разі зростання кількості споживання вказати причин та умови зростання обсягів споживання електроенергії.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на  заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

 

Новогуйвинський

селищний голова                                                                   Сергій КРУТІЙ                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь