A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян

Дата: 12.04.2021 14:44
Кількість переглядів: 1863

Фото без опису

                                      УКРАЇНА                   ПРОЕКТ

НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ №____

 

від 15 квітня 2021 року                                                                                     

 

Про здійснення повноважень

у сфері державної реєстрації

актів цивільного стану громадян

 

 

          Відповідно до підпункту 5 пункту «б» частини першої статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 4 та частини 2 статті 6, статті 18 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», пунктів 3.2, 3.3, 3.6, 4.2.3, 4.3, 5.4, 5.5, 5.6 Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.10.2012 №1578/5, зареєстрованим  в Міністерстві юстиції України 02.11.2012 за №1845/22157, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку із кадровими змінами виконавчий комітет Новогуйвинської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Покласти відповідальність за проведення державної реєстрації актів цивільного стану про народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті, з дотриманням єдиної нумерації по видах актових записів цивільного стану у виконавчому комітеті Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області: для населених пунктів смт Новогуйвинське, смт Озерне, смт Гуйва, село Вертокиївка, село Вишневе, село Волиця, село Гай, село Глибочок, село Головенка, село Городище, село Двірець, село Залізня, село Іванківці,  село Крути, село Озерянка, село Павленківка, село  Пряжів, село Роздольне,  село Рудня-Городище, село Ружки, село Сінгури, село Соснівка, село Ставецьке, село Троянів на головноговідділу правового забезпечення, договірної та претензійно-позовної роботи Управлін-ня  правового, кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Новогуйвинської селищної ради Татуревич  Валерію Валеріївну.

 

 

2. Покласти на головного спеціаліста Татуревич В.В. відповідальність за зберігання, ведення належного обліку використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та подання у встановлені законодавством порядку та строки до Житомирського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький)  звітів та відповідної інформації про державну реєстрацію актів цивільного стану та використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану.

 

3. На час тимчасової відсутності (хвороба, відпустка та інше) головного спеціаліста Татуревич В.В. відповідальність за виконання повноважень та обов’язків, визначених пунктами 1 та 2 цього рішення, покладається на керуючого справами Новогуйвинської селищної ради Подорожну Тамару Леонідівну.

 

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 28.01.2021 №25 «Про  здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян».

 

5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

 

 

 

Селищний голова                                                                  Сергій КРУТІЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь