A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новогуйвинська громада
Житомирська область, Житомирський район

№ 61. Про затвердження Положення про преміювання працівників Новогуйвинської селищної ради Житомирського району Житомирської області та її виконавчих органів

Дата: 18.03.2021 12:54
Кількість переглядів: 3376

Фото без опису

                                                            У К Р А Ї Н А                                                        

       НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

        РІШЕННЯ № 61

(п’ята сесія восьмого скликання)

 

від  «16» березня 2021р.

 

Про затвердження Положення про преміювання

працівників Новогуйвинської  селищної ради

Житомирського району  Житомирської області

та її виконавчих органів

            Керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 21, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постановами Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами та доповненнями) та від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), наказом Міністерства праці України від 02 жовтня 1996 № 77 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами і доповненнями), враховуючи висновки та рекомендації постійних комісій селищної ради з питань планування, бюджету та фінансів від 11.03.2021р. та з питань законності, правопорядку, запобігання корупції, регламенту та депутатської діяльності від 10.03.2021р., селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Положення про преміювання працівників Новогуйвинської  селищної ради Житомирського району Житомирської області та її виконавчих органів (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, бюджету та фінансів.

 

Селищний голова                                                                              Сергій КРУТІЙ

 

 

 

                                                                                                    ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                    рішенням 5 сесії

                                                                                                    Новогуйвинської селищної ради

                                                                                                    8 скликання №61 від 16.03.2021р.

                                                                                                    Житомирського району

                                                                                                    Житомирської області

 

ПОЛОЖЕННЯ

про преміювання  працівників Новогуйвинської  селищної ради

Житомирського району Житомирської області та її виконавчих органів

  1. Положення про преміювання  працівників Новогуйвинської  селищної ради  Житомирського району Житомирської області та її виконавчих органів (далі – Положення) розроблено відповідно до Кодексу законів про працю України,  Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про оплату праці»,  «Про місцеве самоврядування в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 р. № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів»  (зі змінами і доповненнями) та від 30.08.2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами), наказу Міністерства праці України від 02 жовтня 1996 р. № 77 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами і доповненнями) і вводиться  з метою забезпечення стимулюючого впливу преміювання на ефективність праці, зміцнення трудової та виконавчої дисципліни і є єдиною підставою для виплати премії. 
  2. Преміювання працівників проводиться з метою матеріального стимулювання високопродуктивної та ініціативної праці, підвищення її ефективності, якості, заінтересованості у досягненні її кінцевого результату та посилення персональної відповідальності за доручену роботу або поставлені завдання.

         Критеріями для визначення розміру преміювання є: особистий вклад у загальні результати роботи; сумлінне виконання своїх функціональних та посадових обов’язків, дотримання Правил внутрішнього трудового розпорядку, постійне вдосконалення організації своєї роботи і підвищення професійної кваліфікації, дотримання правил етичної поведінки посадових осіб місцевого самоврядування, Єдиних вимог (Стандарту) якості обслуговування відвідувачів ЦНАП. У якості критеріїв для визначення розміру преміювання конкретного працівника можуть застосовуватися і інші вимоги відповідно до чинного законодавства.

  1. Премії за цим Положенням виплачуються в грошовій формі у відсотках до посадового окладу з врахуванням надбавок і доплат, передбачених чинним законодавством, за фактично відпрацьований час і виплачуються, як правило, у день виплати заробітної плати за другу частину місяця. За рахунок фонду оплати праці для матеріального стимулювання працівників створюється фонд преміювання у розмірі, що не перевищує півтори посадових окладів працівників  з врахуванням надбавок і доплат, передбачених чинним законодавством.
  2. Преміювання здійснюється щомісячно у межах затверджених видатків на оплату праці:
  • працівників апарату селищної ради та її виконавчих органів – щомісячно на підставі розпорядження селищного голови (або особи, що його заміщає) з врахуванням пропозицій селищного голови, першого заступника селищного голови, заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом повноважень, старост;
  • керівників самостійних структурних підрозділів селищної ради  та виконавчих органів ради (або осіб, що їх заміщають) – на підставі розпорядження селищного голови (або особи, що його заміщає) з врахуванням пропозицій селищного голови, першого заступника селищного голови, заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом повноважень;
  • інших працівників самостійних структурних підрозділів селищної ради та виконавчих органів ради – на підставі розпорядчих документів керівників цих підрозділів (начальників управлінь, відділів) за погодженням із селищним головою (або особою, що його заміщає), з врахуванням пропозицій керівників цих структурних підрозділів (або осіб, що їх заміщають).
  1. Преміювання селищного голови здійснюється відповідно до умов оплати його праці, затверджених рішенням селищної ради.
  2. Секретарю селищної ради, першому заступнику селищного голови, заступникам селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради та старостам усі види премій встановлюються за рішенням (розпорядженням) селищного голови у межах затверджених видатків на оплату праці.
  3. Працівникам селищної ради і виконавчих органів ради, керівникам та іншим працівникам самостійних структурних підрозділів надається місячна, квартальна, річна премія, премія до державних, професійних свят та  ювілейних дат у межах фонду преміювання та економії фонду оплати праці з дотриманням умов, передбачених цим Положенням.
  4. Розпорядження селищного голови (або особи, що його заміщає) про преміювання працівників (у тому числі керівників (або осіб, що їх заміщають) самостійних структурних підрозділів)  готується відділом управління персоналом Управління правового,  кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи  та цивільного захисту щомісячно до 25 числа місяця, за який здійснюється преміювання, на підставі внесених відповідно до цього Положення пропозицій щодо преміювання.
  5. Розпорядчі документи про преміювання інших працівників самостійних структурних підрозділів готуються керівниками цих підрозділів (начальниками управлінь, відділів) щомісячно до 25 числа місяця, за який здійснюється преміювання, за відповідними погодженнями згідно з цим Положенням.
  6. У разі несвоєчасного виконання завдань, наявності дисциплінарних стягнень, погіршення якості роботи, порушення трудової дисципліни, а також невиконання умов передбачених пунктом три цього Положення зазначена премія може скасовуватися або розмір її зменшується.
  7. Преміювання працівників, прийнятих на роботу з випробувальним терміном, у період випробувального терміну не здійснюється.
  8. Новопризначеним працівникам премія у поточному місяці призначення не нараховується та не виплачується.
  9. До працівника, який допустив порушення і притягнутий до дисциплінарної відповідальності, протягом строку дії дисциплінарного стягнення заходи заохочення не застосовуються.
  10. Працівникам, які звільнилися з роботи в місяць, за який проводиться преміювання, премії не виплачуються, за винятком працівників, які вийшли на пенсію, звільнені за станом здоров'я або згідно з п. 1 частини першої ст. 40 КЗпП України, чи перейшли за  переведенням на іншу роботу (посаду).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь